Якщо безпредел влади не припиниться, опозиція повинна блокувати роботу нової ВР

02 листопада 2012, 19:24
Власник сторінки
журналіст
0
2999

і вимагати перевиборів....

Мені важко далася перемога у 217 окрузі, але я готовий ще раз пройти це пекло, аби лиш не допустити в парламент тих, хто сьогодні фальсифікує результати виборів - засух, губських, пилипишиних, лисових...

Вони і є справжне обличча януковича.... Сьогодні, коли банкова порахувала мандати, їм зрозуміло, що більшість не отримана... І ось пішли в бій найбрудніші прийоми...

В понеділок вранці кожен з нас вже знав рпезультати виборів на своєму окрузі. Незважаючи на підкуп, "косинки", фальсифікації, адмінресурс багатьом з нас вдалося перемогти. 

І ось тепер банда тупо відбирає перемогу у наших побравтимів... 

Я повністю підтримую Миколу Томенка, що «якщо не буде перераховано і приведено у відповідність з оригінальними протоколами результати по всіх дільницях України, це означатиме, що вибори фальсифіковані». Що "якщо опозиція, незважаючи на всі фальсифікації, увійде до Верховної Ради, це означатиме, що вона приймає ці фальсифікації."

Я закликаю "Батьківщину", "Свободу", "Удар", усіх опозиційних мажоритарників заблокувати діяльність ВР 7 скликання і вимагати перевибрів... Впевнений, мої виборці підтримають мене в прагненні знищити тих, хто нищить Закон.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.