Кримінальний шабаш

06 листопада 2012, 11:54
Власник сторінки
0
1702

Об'єднана опозиція "Батьківщина" ніколи не визнає вибори, якщо депутатам від опозиції не будуть повернуті делеговані українським народом мандати.

ЦВК все рахує-рахує і ніяк не може завершити підрахунок. Не виходить. Напружено, цілодобово вже другий тиждень фальшують результати, але  все одно не виходить виконати команду Банкової та не дати сповзти рейтингу ПР нижче 30%. Тому вже четверту добу заблокований сайт ЦВК з результатами підрахунку по багатомандатному округу.

Поки ЦВК тримає оборону, влада не припиняє своїх спроб вкрасти мажоритарні округи, на яких перемогли кандидати від опозиції.

Кримінальний шабаш замість підрахунку голосів це і є "демократичні" вибори у виконанні Партії регіонів.

Об'єднана опозиція "Батьківщина" ніколи не визнає вибори, якщо депутатам від опозиції не будуть повернуті делеговані українським народом мандати.

Сьогодні нам треба разом захистити не результат опозиції, а право людей, право кожного вільно обирати тих, кого вони вважають гідними захищати інтереси громади.

Здамося, зламаємось, і ці вибори стануть останніми  з непрогнозованим результатом... А фундамент диктатури буде залитий міцною сумішшю криміналу, корупції та звірячих  розправ над тими, хто готовий захищати Батьківщину!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.