Льовочкін піде по одному з 5 скандальних округів?

06 листопада 2012, 15:31
Власник сторінки
журналіст
0
3631

Перевибори в 5 округах ініційовані, щоб провести до ВР високопосадовців, які програли вибори, чи залишилися без місць у списках, чи без посад (той самй щойно звільнений Льовочкін).

Це «зачистка» п'яти округів для кандидатів від влади, які не змогли перемогти в інших округах чи не потрапили за списками. Або будуть зміни в уряді, в Секретаріаті Президента і ці люди залишаться без посади. П'ять округів звичайно не вистачить на всіх, але крок для коректування є ... Я впевнений, що там уже не підуть засухи, губські, там підуть льовочкіни, попови, присяжнюки, які залишаться без роботи.

За тими округам, де ЦВК призначить перевибори, від опозиції повинні бути виставлені ті ж представники, які брали участь у виборах 28 жовтня. Приміром, по 223 округу має йти «свободівець» Юрій Левченко.

Є п'ять осіб від опозиції, які вже виграли вибори. У них вкрали перемогу. Ми маємо їм її повернути.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.