Влада не заплатила за виконані роботи на Андріївському узвозі

09 листопада 2012, 07:31
Власник сторінки
журналіст
0
826

Влада не повністю розрахувалася із працівниками, які виконали ремонтно-реставраційні роботи на Андріївському узвозі

Влада не повністю розрахувалася із працівниками, які виконали ремонтно-реставраційні роботи на Андріївському узвозі.

Про це мені повідомили будівельники, які брали участь в роботах.

Наскільки мені відомо, працівники протягом шести місяців не можуть отримати зароблені кошти. Хоча за вчасне виконання робіт підрядник (ЗАТ «Укрреставрація») обіцяв розрахуватися протягом трьох діб. Люди роботу закінчили у визначений замовником строк (20 травня 2012 року), але обіцяного розрахунку досі не отримали в повному обсязі.

На даний час генпідрядник не може відповісти, коли він розрахується з працівниками, посилаючись на те, що чергові кошти від КМДА досі не надійшли.

Отже, влада і генпідрядник урочисто крокували на відкритті Андріївського узвозу - вони вчасно отримали оновлений узвіз, а ті хто дійсно працював там, як завжди залишились фактично ні з чим. 

Особисто мені не подобається оновлений Андріївський узвіз, але в цьому винні не ті люди, які виконували роботу, а ті, хто запланував таке «знущання» над історичною вулицею. На мою думку, якщо хто і повинен залишитися без зарплати, то це ті, хто планував цю «реконструкцію», а не ті, хто виконував їхнє завдання.

Я звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою дати доручення відповідним службам в повному обсязі розрахуватися за роботи на Андріївському узвозі та проконтролювати, щоб гроші дійшли до реальних виконавців робіт.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.