Треба покарати фальсифікаторів, щоб в майбутньому це не повторилося

13 листопада 2012, 12:45
Власник сторінки
журналіст
0
929

Закликаю опозицію подати в суд на виборчі комісії

Опозиція має подати в суд на виборчі комісії, де під час перерахунку голосів виявилися суттєві відмінності в результатах.

Як відомо, під час останніх виборів відбулося чимало фактів перерахунку голосів на територіальних дільницях. Відмінності між першим і другим перерахунком були суттєвими. 

Оскільки результати двох підрахунків не можуть настільки різнитися, це означає, що фальсифікацію бюлетенів здійснив або перший склад дільничних комісій, або другий. Є ще третій варіант, коли бюлетені могли сфальшувати між першим підрахунком і другим. Винного має визначити суд, але для початку потрібно подати на когось до суду. ЦВК і ОВК визнали законним другий перерахунок, відповідно вони мали б подавати до суду на тих, хто здійснював перший підрахунок. На мою думку та на думку опозиції, істинним є перший підрахунок голосів. Але остаточне рішення повинен приймати суд.  

Суд не зможе не покарати одну з команд, які по-різному рахували голоси.

Подати до суду на фальсифікаторів виборів потрібно обов’язково. Адже той, хто бодай плануватиме змінити результати виборів незаконним шляхом повинен знати, що йому реально «світить в’язниця». Без такого усвідомлення відповідальності за незаконні дії будь-які перевибори чи нові вибори не мають сенсу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.