Попередив Попова про персональну відповідальність

13 листопада 2012, 14:17
Власник сторінки
журналіст
0
1183

...щодо Поштового будинку

Я звернувся до О. Попова з вимогою надати доручення службам терміново припинити роботи на Поштовій площі, які призводять до руйнації пам’ятки архітектури – Поштового будиночку.

На разі біля Поштового будиночку працюють два бульдозери, під час їхнього проїзду повз будинок він вібрує, а на стінах посилюються тріщини, які виникли в результаті реконструкції площі. Я вимагаю від О. Попова негайно припинити всі роботи на Поштовій площі, в іншому випадку, якщо з Поштовим будиночком щось станеться, голова КМДА нестиме персональну відповідальність.

Як повідомлялося, в рамках реконструкції Поштової площі сталося підмокання фундаментів Поштового будинку, на стінах з’явилися тріщини. Під загрозою опинилися історичні експонати, зокрема дві печі ХVІІІ ст., які були перенесені до музею з урочища «Гончари-Кожум'яки». Крім того, музей ще й було знеструмлено.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.