В Оболонському районі з’явилось чергове неофіційне звалище

19 листопада 2012, 09:53
Власник сторінки
журналіст
0
801

...на перетині вул. Озерної та Богатирської

В Оболонському районі на перетині вул. Озерної та Богатирської зелену зону перетворюють на чергове несанкціоноване звалище.

На сьогодні несанкціоновані звалища не рідкість. Чергова гаряча точка виникла в Облонському районі. На зелену зону бульдозерами почали згрібати сміття, знищуючи зелені насадження та викорчовуючи дерева.

На думку жителів, протиправно почали перетворювати природний ландшафт на несанкціоноване звалище власники автокооперативів (розташованих по вул. Озерній - до перетину з вул. Богатирською).

Я звернувся до О. Попова з проханням надати доручення відповідним службам терміново зупинити створення новітнього звалища і з’ясувати хто і на яких підставах нищить зелену зону. Та примусити ліквідувати звалище і провести благоустрій зеленої території коштом винних.

Нагадаю, за підсумками осіннього місячника з благоустрою столиці, який проходив з 24 вересня по 26 жовтня, Оболонський район був визнаний одним з найкращих: він зайняв друге місце з благоустрою. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.