Оболонці хочуть огородити озера парканами

20 листопада 2012, 07:23
Власник сторінки
журналіст
0
1358

Адже озеро – це не лише місце, де можна плавати влітку, але й зона відпочинку, де можна грати з дітьми, смажити шашлики чи просто прогулюватися

Мешканці вул. Приозерної, 4, 6, 8 та 8 а Оболонського району просять захистити озеро Вербне від «нашестя автомобілів». Автомобілісти перетворили берег озера на парковку.

До мене звернулася оболонська громада з проханням вплинути на владу та сприяти відновленню благоустрою озера.

Мешканці будинків, які знаходяться навколо озера Вербне, обурені тим, що водойма та прибережна зона не доступна для відпочинку, адже увесь берег заставлений автомобілями. Територія навколо водоймища вкрита багнюкою та вибоїнами від коліс автівок. 

Чи то стан самих водоймищ провокує автомобілістів нехтувати навколишньою територію озера, чи ставлення людей призвело до забруднення рекреаційної зони, але і з тим, і з іншим потрібно щось робити. Адже озеро – це не лише місце, де можна плавати влітку, але й зона відпочинку, де можна грати з дітьми, смажити шашлики чи просто прогулюватися

Нещодавно навколо озера активістами було встановлено огорожу, що була пошкоджена, напевно самими ж автомобілістами, які знову паркують на березі автівки.

Ідея зі встановлення парканів навколо озера є непоганою, враховуючи ситуацію, коли автомобілістам просто немає де ставити свої автівки. Це теж є очевидною проблемою Оболоні. Доречи, є інформація, що на території однієї з найбільших парковок Оболоні біля озера, хочуть побудувати будинок. Тож, якщо влада не вирішить проблему комплексно, то ситуація і з озером, і з відсутністю місць для паркування ще більше загостриться. 

Але зрештою, куди ще гостріше, якщо кілька днів тому був втоплений автомобіль, припаркований на березі озера.



Тому я звернувся до О. Попова з вимогою надати доручення службам відновити благоустрій озера, встановити огорожу та передбачити паркову для автівок. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.