Час реалізовувати передвиборчі обіцянки

20 листопада 2012, 15:08
Власник сторінки
журналіст
0
2802

Я за те, щоб всі опозиційні фракції Верховної Ради України і опозиційні депутати-мажоритарники створили коаліцію опозиційних сил.

На жаль, до цього часу опозиційні сили не домовились про створення єдиної опозиційної команди, до якої могли б увійти не лише «Батьківщина» і «Свобода», а також «Удар» та позафракційні опозиціонери. Свого часу, за два тижні до виборів, «Удар» відмовився підписувати відповідну угоду і ним було обіцяно повернутись до цього питання після виборів. Але ні зі сторони лідерів «Батьківщини» та «Свободи», ні зі сторони лідерів «Удару» не чутно про бажання і необхідність створення такої коаліції.

Балотуючись до ВРУ по 217 мажоритарному округу, на кожній зустрічі звучали вимоги виборців створити саме таку коаліцію, не залежно від того буде вона більшістю чи меншістю в Парламенті. 

Я обіцяв докласти максимум зусиль для створення такого об’єднання. Отже, виконуючи свою передвиборчу обіцянку від імені оболонців, я публічно звертаюсь до О. Турчинова, А. Яценюка, О. Тягнибока, В. Кличка та кандидатів-мажоритарників, які прийшли в Парламент під опозиційними гаслами, створити парламентське об’єднання, куди б увійшли перераховані сили. 

Якщо опозиційним силам не вистачає людини, яка могла б скоординувати зусилля різних опозиційних сил, чи не вистачає часу у нинішніх координаторів, то я готовий взяти цю функцію на себе.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.