Парк «Перемога» планують перетворити у звалище військової техніки

21 листопада 2012, 07:09
Власник сторінки
журналіст
0
1214

У планах влади виставити в парку«Перемога»: танк, гармату, гаубицю та БРЕМ-1.

До порядку денного найближчої сесії Київради внесено проект рішення щодо надання згоди на прийняття до комунальної власності громади м. Києва об’єктів військового майна, відповідно до якого у парку «Перемога» планують встановити військову техніку, приведену до стану музейного експонату. 

Особисто я проти встановлення військової техніки саме у парку. Адже в Києві є чудовий музей історії Великої Вітчизняної війни, в якому можна розмістити згадані експонати, якщо там таких ще не існує. А перетворювати парк у звалище військового металобрухту я вважаю недоречним.

Парки призначені для відпочинку людей та прогулянок з дітьми, а не для виставки військової техніки. 

Крім того, зазначений проект рішення не проходив погодження з постійною комісією Київради з питань культури та туризму, тому не може вважатися таким, що пройшов процедуру регламенту Київради. А отже це питання не може бути розглянуте на сесії Київради.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.