Псевдо-вертодром на схилах Дніпра – капіталізація влади

23 листопада 2012, 13:45
Власник сторінки
журналіст
0
1052

Заради будівництва цього комерційного об’єкту було порушено всі процедури

Я звернувся до Прокуратури м. Києва з проханням притягнути до кримінальної відповідальності замовників та осіб, задіяних у афері навколо будівництва виставково-конгресового комплексу на Парковій алеї, 16 а, під виглядом будівництва президентського вертодрома.

Як повідомляли ЗМІ, на Парковій алеї, 16 а, під президентським вертодромом «Дніпро-1», почали будувати виставково-конгресовий комплекс «Парковий».

Ця афера «кришується» найвищими високопосадовцями і прикривається ім’ям Президента. Як відомо, будувати на схилах Дніпра не можна взагалі, але для Президента  було зроблено виняток, хоча він і не планував користуватися цим вертодром через неможливість його безпечного використання.

Заради будівництва цього комерційного об’єкту було порушено всі процедури: його зведено всупереч забороні будувати в історичній та заповідній зоні на схилах Дніпра, земельна ділянка була отримана без проведення конкурсу, цільове призначення землі не відповідає призначенню побудованого об’єкта. Земля виділялась з цільовим призначенням «під транспортну інфраструктуру», а не під виставково-конгресовий комплекс.

Враховуючи те якою ціною був зведений вертодром, скільки законів було порушено і що чекає після будівництва на схили Дніпра, особи, які причетні до цієї афери мають понести кримінальну відповідальність.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.