В Оболонському районі нарешті з’явиться щось схоже на парк

26 листопада 2012, 14:20
Власник сторінки
журналіст
0
902

Зелена зону загального користування зі спортивними майданчиками...

В Оболонському районі облаштують зелену зону загального користування зі спортивними майданчиками.

Відповідний проект рішення щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок КП «Київський водний стадіон» на острові Оболонь для облаштування зеленої зони загального користування і об’єктів фізичної культури та спорту внесений до порядку денного найближчої сесії Київради, 29 листопада 2012 року.

Під час передвиборчої програми ледве не на кожній зустрічі люди нагадували мені про необхідність створення парку в Оболонському районі, адже це єдиний район, в якому немає свого парку відпочинку. Тому одним з пунктів моєї передвиборчої програми є зобов’язання зробити все можливе для  втілення такого необхідного проекту. Прийняття зазначеного рішення є кроком у напрямку озеленення Оболонського району. Головне, щоб на цій ділянці дійсно облаштували зону відпочинку зі спортивними майданчиками, а не розпочали нове будівництво.

Я звертаю увагу саме на цільове призначення землі. Відповідно до згаданого проекту рішення комунальному підприємству «Київський водний стадіон» надаються земельні ділянки на острові Оболонь орієнтовними площами 1,57 га, 14,77 га, 0,27 га, 0,29 га в довгострокову оренду на 49 років для облаштування зеленої зони загального користування.

Сподіваюсь, що проект рішення набере достатню кількість голосів у сесійній залі. А я зроблю все можливе аби цільове призначення земельної ділянки було дотримане.

Згадані земельні ділянки розміщені в прибережних захисних смугах та відповідно до Програми комплексного розвитку зеленої зони м. Києва відносяться до озеленених територій загального користування (парк відпочинку «Оболонь»).

Острів Оболонський відповідно до рішення Київради від 23.12.04 № 878/2288 є об’єктом природно-заповідного фонду та входить до територій, на основі яких створено регіональний ландшафтний парк «Дніпровські острови».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.