Юля, з Днем народження!

27 листопада 2012, 14:38
Власник сторінки
0
1040
Юля, з Днем народження!

Ми разом

Харків. Ми зібрались під лікарнею, щоб привітати нашу Юлю з Днем народження. Сіре небо, сіра будівля лікарні, сірі від втоми обличчя чергових, які вже не пускають нікого всередину лікарні... Її також перетворили на режимний об‘єкт…

Перед сірою лікарнею червоне трояндове серце разом із червоними кульками розрізають оточуючу нас сірість навпіл. З сірістю можливо боротись…

Щойно ми випустили в небо зграю голубів. За ними полетіли кульки-серця, а потім сотні кульок потягнули в небо величезний вітальний транспарант. В цей час молодь зібрала із багатометрових пазлів портрет іменинниці. Сподіваюсь, що Юля це бачила. Позаяк, вона точно відчуває тепло та жар наших сердець.

Ми разом. Ми з тобою! Ми разом з тобою скоро боротимемось за барвисту Україну! І тоді ми обов‘язково переможемо всю цю «сірість»! З Днем народження!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.