Азаров заборгував Київській опереті

03 грудня 2012, 14:18
Власник сторінки
журналіст
0
1199

4,5 млн. грн. за виконані роботи з підготовки закладу до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Національне агентство з питань підготовки до Євро-2012 заборгувало Київському національному академічному театру оперети 4,5 млн. грн. за виконані роботи з підготовки закладу до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

В рамках Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальноїчастини чемпіонату Європи 2012 року з футболу на реконструкцію Київського національного академічного театру оперети було заплановано виділити 10 млн. грн. По факту через нестачу коштів на сьогодні, замість повноцінної реконструкції театру, в приміщенні проведені роботи всього на 4,5 млн. грн., але й ті досі не виплачені державою.

Чиновники-регіонали суціль в боргах перед культурою, О. Попов досі не може розрахуватися за проведені роботи щодо реконструкції Андріївського узвозу, а М. Азаров, як бачите, заборгував Київській опереті. Якби не вийшло так, що разом із запланованим розформуванням Національного агентства «зависнуть» борги перед закладом культури, який виконав роботи за умовами договору, але не отримав за це кошти.

Тому я звернувся до в.о. Прем’єр-міністра України М. Азарова з вимогою терміново розрахуватися з боргами перед Київською оперетою.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.