Встановлення ялинки на Майдані носить виключно політичний характер (ФОТО)

05 грудня 2012, 12:19
Власник сторінки
журналіст
0
1395
Встановлення ялинки на Майдані носить виключно політичний характер (ФОТО)

Цього року, як ніколи, рано почали монтувати головну новорічну ялинку країни

Цього року в Києві, як ніколи, рано почали монтувати головну новорічну ялинку країни – ще 16 листопада 2012 року. Але зараз роботи зі встановлення конструкції фактично стоять.

Навіщо було починати роботи так рано? Питання риторичне, адже відповідь очевидна – монтувати ялинку почали так рано для того, щоб «зайняти» Майдан Незалежності і тим самим не залишити місця для проведення акцій. Думаю, влада мала на увазі, 22 листопада, коли українцями неофіційно святкується, відмінений В. Януковичем, День свободи.

Нагадаю, в День свободи громаді ніде було розташуватися на Майдані Незалежності, тому зібрання було проведено на двох невеличких ділянках на Майдані.

Бездіяльність на монтажному майданчику сьогодні - зайвий доказ того, що початок встановлення ялинки в листопаді носить виключно політичних характер.  

Влада намагається виключити Майдан Незалежності з політичного життя столиці, проводячи на ньому то телевізійні проекти в теплу пору року, то монтує ялинки за місяць до її урочистого запалення, як це відбувається зараз.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.