Європа чекає на Україну, але…

11 грудня 2012, 12:30
Власник сторінки
0
823

Угоду про асоціацію вже майже згодні підписати, але цій владі лишилось зрозуміти декілька маленьких «але»

Європа вчора дала чітку відповідь владі про можливість підписання Угоди про асоціацію.

Угоду вже майже згодні підписати, але цій владі лишилось зрозуміти декілька маленьких «але».

Це всього-на-всього те «але», через яке в Європі не сприймається сталінський підхід до боротьби із політичними опонентами.

Це лише те «але», через яке продажні суди, прокурори та вся система українського «кривосуддя» постійно згадуються європейською спільнотою у негативному ключі.

Це оте «але», через яке не можна вбивати або кидати за ґрати своїх політичних опонентів, а натомість мати безвізовий режим.

Вони, мабуть, думали: пройде місяць і все забудеться, пройде рік – і розсмокчеться, а тут вже більше двох років, а їх як і в перші дні при владі мочають у калюжу докорів про наявність політичних репресій, існування політв‘язнів та відсутність правосуддя.

Не все так просто, «регіональні» ви наші. Підписати Угоду про асоціацію – це не те саме, що підписати угоду про придбання елітної нерухомості на підставну офшорну фірму. Асоціація – це, перш за все, світоглядна справа, яка не поєднується з катуванням, ґвалтуванням та грабуванням.

Європа чекає на Україну. Але на Україну без бандитів, корупціонерів та катів!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.