"Тушки" будуть, поки буде Янукович

12 грудня 2012, 14:01
Власник сторінки
журналіст
0
1290

В тому, що Табалови стали «тушками» винна диктатура нинішньої влади.

Як відомо, обрані народними депутатами від Об’єднаної опозиції Олександр та Андрій Табалови, не увійшли до складу фракції «Батьківщина».

Влада зробить все, щоб дискредитувати опозиційні політичні сили таким фактором як «тушки». Але це є дискредитація самої влади, яка не здатна вести чесну політику.

Безумовно я засуджую Табалових за те, що вони поспішили з висновками і відмовились від обіцянок працювати в «Батьківщині». Але ми повинні розуміти, що явище «тушка» не лежить в площині рис характеру однієї людини. Поки існує диктатура, інструменти залякування, суди, підкупи, поки є попит на «тушки», вони будуть існувати. Єдиний спосіб знищити явище «тушок» – це побудувати демократичне суспільство, в якому «тушки» будуть просто не можливі.

Коли ми засуджуємо людей, які голосували на виборах за гроші ми значно більшою мірою засуджуємо тих горе-політиків, які купували ці голоси. 

Якби не було грошовитих і безчесних олігархів, не було б і підкупу виборців. Якби не було диктатурних інструментів Януковича, не було б і «тушок».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.