12 грудня - день подяки

12 грудня 2012, 15:45
Власник сторінки
журналіст
0
779

Хочу подякувати жителям Оболоні і діячам мистецтва...

Хочу подякувати жителям Оболоні, які обрали мене в депутати Верховної ради України, і діячам мистецтва.

Я зроблю все можливе, щоб виправдати ваші сподівання. Як і обіцяв, я вступив до фракції «Батьківщина» і працюватиму у Комітеті ВРУ з питань культури і духовності. Спільними зусиллями громади і моїми як депутата ми зробимо нашу Оболонь кращою.

Також дякую діячам мистецтва, які підписали звернення до лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщини», «Свободи» та «Удару» з проханням призначити мене головою Комітету ВРУ з питань культури і духовності.

Переконаний,  досвід боротьби за Київ і досвід роботи головою комісії Київради з питань культури я реалізую на загальнодержавному рівні, працюючи в Комітеті з питань культури і духовності. Вірю, що земля горітиме під ногами у тих, хто намагатиметься руйнувати історичну і культурну спадщину та гальмуватиме розвиток сучасної української культури.

P.S.10 грудня 2012 року громадськими активістами був оприлюднений лист-звернення до чотирьох лідерів опозиційних сил у парламенті, в якому вони просять призначити мене головою Комітету ВРУ з питань культури і духовності.

Лист підписали близько 50-ти діячів мистецтва та громадських діячів, серед яких:  Андрій Кокотюха, Ірен Роздобудько, Микола Третяк, брати Капранови, Олег Сидор-Гибелинда, Юрій Вакуленко, Антін Мухарський, Роман Балаян, Юрій Каплун, Олександр Ройтбурд, Ганна Шерман, Іван Малкович, Олег Пінчук, Сергій Поярков, Ігор Луценко, Володимир Нечипорук, Богдан Струтинський, Ада Роговцеву, Катерина Степанкова, Андрій Білоус, Валерія Ходос, Ігор Гайдай, Анатолій Борсюк, Андрій Петров, Костянтин Клімашенко, Анатолій Криволап, Олег Король, Олег Михайлюта, Оксана Котомкіна, Ростислав Мельників, Кость Лавро, Сурен Параджанов, Назар Стригун, Леся Тельнюк, Галина Тельнюк, Олександр Афонін, Ігор Степурін, Микола Кравченко, Андрій Курков, Олена Лазуткіна,  Володимир Бовкун, Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська та інші.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.