Царство Небесне

19 січня 2013, 05:43
Власник сторінки
0
2309

В мене є дві новини. Одна погана, а друга хороша. Почну з поганої: кінець світу наближається.

"Тими днями приходить Іван Хреститель, і проповідує в пустині юдейській, та й каже: «Покайтесь, бо наблизилось Царство Небесне!»
Бо він той, що про нього сказав був Ісая пророк, промовляючи: «Голос того, хто кличе: В пустині готуйте дорогу для Господа, рівняйте стежки Йому!” (Матвія: 3, 1–3).


З Водохрещем вас!

В мене для вас є дві новини. Одна погана, а друга хороша. Почну з поганої: кінець світу наближається. Хоча, це не така вже і погана новина, якщо зайти до неї з іншого боку: Царcтво Небесне близько! Вражає? По суті не змінилось нічого, просто ми змінили точку зору на питання.

Я розумію, що подібні розмови ви чуєте постійно і вже виробили певний антирелігійний імунітет до них, але якщо трошки подумати та озирнутись навкруги…

У Біблії чітко сказано, що в останні дні ослабне віра. Скрізь будуть порок, насилля, злоба та жорстокість замість любові, щирості та добра. Ці ознаки другого пришестя Спасителя вирують навколо нас: на ТБ, в газетах, на вулицях….

Тому крик Іоанна Хрестителя: «Покайтесь, тому що наблизилось Царство Небесне!» як ніколи актуальний. Час прискорюється, пресується, роки перетворюються на хвилини, а дні на секунди.  І тут ми підійшли вже до другої новини - тільки покаяння і відмова від брехні, бруду та насилля, від жорстокості та підлості є запорукою спасіння і входження до Його Царства Любові та Доброти.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.