Герої Крут - передвісники УПА

29 січня 2013, 11:20
Власник сторінки
журналіст
0
833

Сьогоднішній день - чергове свідчення подвійної моралі влади...

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять Героїв Крут. Влада в цьому маленькому епізоді офіційно визнає, що «націоналісти», які воювали з більшовиками – Герої. Але визнання не буде повним, поки влада не визнає всіх патріотів, які воювали з більшовицькими чи радянськими військами, Героями України. Адже, по суті, Герої Крут були передвісниками і Січових Стрільців, і Холодноярців, і Махновців, і, безумовно, воїнів УПА та ще багатьох регулярних і нерегулярних патріотичних формувань.

Невеличкий загін українських хлопців в ім’я незалежної України зійшовся в бою з носіями комуністично-імперської ідеології. Це в історії України відбувалося тисячі разів. Часом, перемагала одна сторона, часом інша. Вся Україна всипана могилами українців, які боролися за незалежність України з регулярними військами з червоними зірками на кашкетах. 

Сьогоднішній день - чергове свідчення подвійної моралі влади, яка заради власного престижу готова визнати Героями одних, і не спроможна оцінити героїзм інших. 

Поки не буде визнано подвиг всіх, хто загинув за Україну, визнання Героями жодного,  у тому числі і Героїв Крут, не буде повним!

P.S. Cьогодні влада, опозиційні політики та активісти, в різний час, вшанували пам'ять загиблих Героїв Крут на Аскольдовій могилі. Опозиційна церемонія пройшла без партійних промов та партійних прапорів. Всі прапори були тільки державними.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.