Welcome to USSR?

13 березня 2013, 15:52
Власник сторінки
0
1852

Думаю, що невдовзі для цього режиму невиїзні українці стануть також нормою, як і їх брехня. А на завершення фальшивої «євроінтеграції» на кордоні вони побудують залізну завісу...

Не очікуючи жорсткої реакції європейської спільноти на агресію проти Сергія Власенка, влада традиційно публічно розповіла, що не має до нього ніяких претензій. А кримінальні справи проти нього закриті.

При цьому, сьогоднішня демонстративна заборона йому вилетіти до Страсбурга на  запрошення Європейського парламенту, наочно продемонструвала, що українські силовики, як і вся українська вертикаль влади вже забули, що таке говорити правду. Брехня для них – норма та формат існування.

Власенко залишається невиїзним, і йому без будь-яких підстав заборонили покидати країну.

Думаю, що невдовзі для цього режиму невиїзні українці стануть також нормою, як і їх брехня. А на завершення фальшивої «євроінтеграції» на кордоні вони побудують залізну завісу, щоб ні Європа, ні хто інший не відволікав їх від насилля і грабунку власної країни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.