Декларація

16 липня 2013, 10:42
Власник сторінки
0
805

Навряд чи ті, хто вчора підтримував незалежність України, хто прагнув до її суверенітету, могли уявити, що сьогодні українська! влада буде здавати територію

Рівно 23 роки тому, 16 липня 1990 року 244 депутати Верховної Ради УРСР проголосували Декларацію про Державний суверенітет України. 

 

Навряд чи ті, хто вчора підтримував незалежність України, хто прагнув до її суверенітету, могли уявити, що сьогодні українська! влада буде здавати територію, вимагати визнання боротьби за незалежність геноцидом і сприяти як економічній та політичній залежності, так і вразливості країни. Навряд чи вони могли собі це уявити… А вже сьогодні дехто з тих, хто в 1990 році голосував за незалежність, своїми руками руйнує її…

 

Але… Знаєте, я впевнений, що прагнення українського народу до незалежності не могли змінитись. Просто прийшов час змінити владу, яка ці прагнення хоче перекреслити!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.