Відкриття Міжнародного Фестивалю Актуальної Анімації та Медіамистецтва Linoleum.

01 жовтня 2013, 12:45
Власник сторінки
0
1043
Відкриття Міжнародного Фестивалю Актуальної Анімації та Медіамистецтва Linoleum.

В арт-просторі Київської міської галереї мистецтв "Лавра" 3 жовтня о 18-00 відбудеться відкриття Міжнародного Фестивалю Актуальної Анімації та Медіамистецтва Linoleum.

Дорогi кияни!

Маю честь запросити Вас 3 жовтня о 18-00 на відкриття Міжнародного Фестивалю Актуальної Анімації та Медіамистецтва Linoleum.

В рамках фестивалю в Києві будуть вперше представлені анімаційні роботи більш ніж з 40 країн у таких напрямках: програма відкриття, роботи з шорт-листа фестивалю 2013 року, дитяча програма, «Американська анімація -XXI століття», а також VJ-сети і «Шокуючий Linoleum».

Також будуть продемонстровані роботи прекрасних українських художникiв-анiматорiв.

Простір Київської міської галереї мистецтв «Лавра» дозволить провести всі покази одразу в п'яти  залах - червоному, синьому, жовтому, фіолетовому і зеленому. Також відвідувачі галереї зможуть перенестися в яскравий світ мультимедійного цифрового куполу (fulldome), який запропонує насичену анiмацiйну програму.

У програмі «Кращі фільми Linoleum минулих років» зібрана анімація найбільш цікавих авторів та студій з різних куточків світу: номінанта на премію «Оскар» Бастьєна Дюбуа (Франція), багаторазової переможниці міжнародних анімаційних фестивалів Кірстен Лепор (США), культового російського аніматора Івана Максимова та інших.

В рамках фестивалю пройдуть також лекції та мистецькi заходи прекрасних українських анімаційних студій: Арт-Студія «Золотий Лев» представить майстер-клас з навчання техніці створення пісочної анімації, школа візуального мистецтва OpenArtSchool організує лекції медіаархеолога Вікторії Перевозникової «Анімація в художніх практиках» і «Археологія рухомого зображення». Секрети сучасного лялькового кіно від студії «Укранімафільм» розкриє режисер, лялькар, художник, призер міжнародних конкурсів та анімаційних фестивалів Олег Педан.

Культурний Проект проблематизує медiамистецтво в контекстi розвитку сучасного мистецтва як такого. 

Міжнародний Фестиваль Актуальної Анімації та Медіамистецтва пройде з 3 по 20 жовтня лише в арт-просторi Київської міської галереї мистецтв «Лавра».

Гостем відкриття буде неперевершений Олег Скрипка.

Чекаємо на Вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: фестиваль,Лавра,Олег Скрипка,анімація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.