А Гриценко таки мав рацію...

12 грудня 2012, 07:50
Власник сторінки
0
271

Зрадництво в опозиції стартувало!

Учора прочитав погану новину. Для себе, для опозиції і, особливо, для Яценюка. Це ж треба такому статися, щоби саме його протеже до партійного списку стали першими зрадниками опозиційного "моноліту". Я можу собі уявити як ця новина "потішила" лідера опозиції.
Анатолій Гриценко відреагував миттєво. І ще б невідреагувати... Така нагода "штурханути" соратника. Знав щось напевно хитрий Гриценко, тому й не голосував за Яценюка як за лідера опозиції у Верховній Раді.
Чи була ця зрада несподіванкою для самих опозиціонерів? Переконаний, що ні! Тепер зрозуміло що між присягою депутата і зрадою існує чіткий причинно - наслідковий зв'язок і вимірюється він лишень в грошовому еквіваленті.
Опозиція взяла до списку бізнесменів. Бізнесмени за місця "подякували" згідно встановленого тарифу. А потім їм повідомили:" Ви хлопці ще й присягу складіть. Ну так потрібно, розумієте? Для людей. Для електорату точніше. Покляніться своїм здоров'ям і своїми дітьми, що не зрадите ідеали опозиційного руху!"
 Хлопці поклялися. А що їм перший раз клястися чи що. Де ви бачили ДЕПУТАТА, котрий дотримується клятви, чи просто даного слова? Прийшли хлопці додому й почали міркувати:"Чекай - но! Та цей Яценюк - шахрай! Здирник. Він нас що, за лохів має? Він нам "товар", себто місце в списку продав? Продав! Ми йому за це "віддячили" згідно тарифу? Віддячили! А до чого тут присяга? Присяга - теж гроші. Наші!!!  Тобто, виходить Яценюк хоче з нас подвійну ціну за місце? О, ні, голубе, ми на таке не погодимося. Ось перейдемо до ПР, "відіб'ємо" свої витрати, ще й заробимо трішки, а з тобою який нам зиск? Одні витрати! Тьху...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.