Станьмо сьогодні не біомасою, а НАРОДОМ !!!

01 грудня 2013, 09:00
Власник сторінки
0
141

Найстрашніше в людині - БАЙДУЖІСТЬ.

На превеликий жаль долучитися до київського майдану не можу, але на Хмельницький уже збираюся. Знаю, як і 24 листопада, побачу чимало знайомих облич. Разом із ними відчуватиму себе єдиним і могутнім народом України, а не біомасою. Знаю і те, що кожен із них, хто стоятиме поруч, не страждає на страшну й невиліковну хворобу - БАЙДУЖІСТЬ. На неї страждають ті, хто в цей сонячний грудневий день не хоче піднятися з м'якого дивана аби захистити СВОЄ майбутнє. Напевне, такі люди й не заслуговують отого КРАЩОГО МАЙБУТНЬОГО. Не маю на увазі хворих, немічних чи зайнятих на операціях хірургів (тобто людей, котрі з об'єктивних причин не можуть засвідчити своє ставлення до БАНДИТСЬКОГО РЕЖИМУ).
І ще про одне. Дуже хочу побачити поруч із собою тих, хто на Хмельниччині вважає себе інтелектуальною елітою краю: ректорів вишів, професорсько - викладацький загал, письменників, композиторів, художників, депутатів - опозиціонерів, мера та його виконавчий комітет у повному складі. Оце й буде для них нехай невеличким, але тестом на НЕБАЙДУЖІСТЬ. Чи побачу? Чесно кажучи, маю сумнів, але дуже зрадію, якщо мої сумніви розвіються. Борімося!!! Поборемо!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.