«Партизани третьої світової?»

21 березня 2014, 06:19
Власник сторінки
analiniks
0
72

В мережі Інтернет завжди були дилетанти, що присвоюють собі чужі досягнення. Наразі нещодавно віднайшов звернення якогось «Центрального штабу партизанського руху» України до, чомусь випускників Ленінг

«Партизани третьої світової?»

В мережі Інтернет завжди були дилетанти, що присвоюють собі чужі досягнення. Наразі нещодавно віднайшов звернення якогось «Центрального штабу партизанського руху» України до, чомусь випускників Ленінградського військового вишу «Лєнпєх», з закликами залучення їх до партизанського руху на боці РФ при окупації Криму та сходу України.

Хоча, якщо вірити деяким документам – це звичайні інструкції до дій в умовах військового часу, які були розроблені ще за часів Радянського Союзу» А змінити декілька слів та абревіатуру СССР на Росія, Україна, досить не складно.

Здається враження, що у російських аналітиків та політтехнологів, у тому числі славнозвісних «вояків інформаційного фронту» взагалі відсутня фантазія, або вони самі вже втомились від написання казочок про загрози руським в Україні та використовують матеріали СРСР для організації і проведення широкомасштабної інформаційної війни проти України, та й власного народу, якому запудрюють мізки, лякаючи як мамка в дитинстві «бандерівською загрозою, фашистськими прихвостнями» і т.д. і т.п. Хоча останні події для всього свідомого люду безапеляційно довели – фашистські методи, засоби пропаганди, захоплення територій, зомбування населення – повним ходом використовують саме російські і військові, і представники спецслужб.

Невже звичайні громадяни Росії не розуміють, що їх зомбують? Чи безропітно сидіти спокійніше?

А з приводу вказаних раніше звернень та інструкцій для військових, хочу сказати – Шановні військовослужбовці Збройних сил України, МВС, СБУ, народної самооборони! Уважно вивчіть цю інструкцію, тому що методи виявлення та боротьби з провокаторами у СРСР були дуже ефективними, і бийте ворога його ж методами! Не допускайте розпалювання в Україні нових осередків сепаратизму! Саме тоді ми ПЕРЕМОЖЕМО російського агресора!

А те, що навіть ці матеріали були підготовлені низькопрофесіональними та вже, мабуть, неконтрольованими ФСБешниками, свідчить простий аналіз контентів, на яких вони розміщені – майже всі або заблоковані, або відсутні. Хоча іноді здається, що цих матеріалів взагалі не було, а тільки були посилання на їх назви, тому що змінювати окремі слова і речення в анонсованих 10-15 інструкціях, це теж досить «важка» праця, яку робити ліньки. Набагато простіше вбити в голову начальниками і Путіну, що «злі вороги українці спромоглися заблокувати» усі їх старання!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.