Терпець уривається….

17 грудня 2013, 17:20
Власник сторінки
analiniks
0
207

Починаючи з подій 30 листопада склалась в мене традиція – переглянути новини по ТВ, а потім на роботу, на свою ЗВИЧНУ роботу. Не подумайте, що на новостворену в столиці для західноукраїнських заробітч

І кожного разу вражає мене відеоряд у новинах від наших «утиснених» цензурою журналістів, хай би, їх вже затиснуло!!! таким однобічним вихвалянням «здобутків майданівців», вкотре шокує звернення самовпевненого ТягниБога до натовпу «Шановне товариство».

Для мене особисто, я впевнена, що і для кожного киянина, «здобутки шановного товариства» досить химерні, які чомусь по ТВ не побачиш, а я бачу кожного дня НА ВЛАСНІ ОЧІ – нові європейські, розпухлі від довгого «мораторію на вживання» обличчя (напевне, не було у них мораторію на зловживання), а також, пробачте, відчуваю НОСОМ «аромат нових колиб» у смітниках і фонтанах!!! Чого явно не відобразить «наш незалежний кореспондент з Майдану».

Але мої органи відчуття, напевно не є таким вагомим аргументом у великій справі РЕВОЮЦІЇ, нащо вони мені, в мене ж є ТБ. І що я там бачу? Там тільки недобитий польський журналіст, надзвичайно «тепла майданівська атмосфера», а також новий медійний face, якого увесь час б’ють.

Скажіть мені будь-ласка, медійники, ВИ мене за дурня маєте? Я його перший раз побачила 1 грудня, потім 2, 3, 4 … потім знов 10, 11…. Його одного там б’ють? Чи може ви його самі увесь час стусаєте і під камеру підкладаєте? А, НІ, зрозуміла! Це просто вдача в нього така – «тітушки», «беркутівці», провокатори та антимайданівці його б’ють, а він не здається, і кожного дня знову приходить! Десь так …

А тепер по суті. Досить сумнівними мені здаються їх (тобто «шановного товариства») стандарти сучасного європейського життя, які більш схожі на суспільний безлад від нашестя ординців, що ні за якими барикадами не приховаєш. Це ж просто якийсь ОАЗИС ДЛЯ БОМЖІВ – і тобі їжа, і тобі одежа, і навіть Славко Вакарчук наживо заспіває, і іти нікуди не треба, і ПЛАТИТИ.

Проте, хочу відмітити, що коли я назбираю гроші на побудування маленького будиночку, про який я мрію з чоловіком вже 10 років, я обов’язково запрошу на роботу «євромайданівців». Це будівельники від БОГА, правда здебільш греко-католицького. З чого тільки вони не вміють будувати – з шин, сміття та смітників, води, мішків зі снігу, бочок, а які в них «їжачки» протитанкові! Ну про «мирний протест» тут залишається тільки згадка.

Ну то, як я розумію, це вже їх, особиста справа, яка мене, як мирної киянки, не має стосуватися, але є одна розбіжність, навіть не одна…

Якщо у КМДА, яку мітинг арі називають будівлею мерії, мають право перебувати представники громади, то чому мене – киянку, туди сьогодні явно не пустять, а може і пустять після того як я пройду блок-пости, фейс-контроль, а також паспорт їм свій покажу … Що завтра мені їм показать? А тепер питання – невже у революціонерів з київською пропискою є бажання спати та жерти у КМДА? Може там влаштувалися «гості столиці», і це мені потрібно питати в них прописку? Чи може мені піти поспати до Львівської мерії? Може, але далеко!

А Ленін? Я не його прихильник, але тільки я, мої сусіди, київська громада мала б це вирішувати …

І останньою краплею мого обурення стала новина як патріоти України від Свободи вирішили розширити місце своєї дислокації та влаштували черговий табір біля ОВК на 223 окрузі.

А завтра, що? Прийдуть до мене додому в ім’я революції депортують мене як провокатора, чи я – метр з невеликим, стану в них «тітушкою»?

Краще, я завтра увімкну «незалежне» ТБ і дізнаюсь …



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.