І дивно, і дико якось це виглядає в 21 столітті

15 вересня 2011, 14:08
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0

Гастрольний піп - піп, якій виступає на площах та майданах.

 



Неможу остаточно передати та описати ті почуття, які кіплять в середені мого іства, бо в основному чомусь вискакують такі слова, які не принято в окультуреному та освітченому колективі вживати.
А все через "заборони" від нашої, як "верховної", так і " містячкової " влади на прояв наших, тобто - своїх емоцій ( а ще зараз модно в великих містах казати - "рефлексій" ) нашими громадянами.
І все це через гастролі одного попа, якій вирішив, що своїх церков йому вже замало для молебнів, а тому буде той піп молитись на площадях та майданах, бо так йому схтілось. І "наклав " він по своєму "братському звичаю " на почуття інших вірян та і невіруючих теж.
В своїй церкві можеш робити та проповідувати що тобі заманецця, на то ті будівлі і будують. А от за межами тіх стін, ти вже маєш рахуватись з почуттями інших людей, які мають повне право на " інше " віровання. Але гастрольному попу що до того ? Йому глибоко наплювати на інших, бо тупо гне свою справу на теренах іншої держави.

А хотілось мені висловитись навіть не про це неподобство, яке чинить цей "гастрольний " піп, а про те, як "містячкова" влада спішно забороняє " іншим" вірянам висловлювати свої почуття та проводити БУДЬ ЯКІ свої акції.
Так і кортить спитати - а на якій це підставі ви, " удєльні та містячькові князьки" забороняєте нам, людям , які проживають на своїй землі, РОЗГОРНУТИ свого національного прапора на наше свято ???
І всеж, недивлячись на заборону (цитую) - " У Луганську представники Української народної партії та громадськості, попри заборону, розгорнули найбільший державний прапор України."

Ні в якій мірі нехочу образати почуттів людей, які вірують не в Бога , а вірують в московську церкву. Це їх право обирати собі віру та попа по вірі. От тільки хочу акцентувати - чому вони в своїй вірі не хочуть рахуватись з почуттями інших вірян та безвірців ?

Ну а що до дій місцевої влади, то тут взагалі - і дивно, і дико такі заборони владі впроваджувати для своїх громадян, вже не кажучи, що частину людей примусово на той "молебен" гастрольного попа зганяли.



А для любителів " клубнічки " та спеців по "бла-бла-бля..." пояснюю, що в данному моєму витворі-писанині нема жодного спогаду та натяку на так вами всіма ненависну жінку. Тільки все про попа.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Попы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.