А от назву придумайте самі... по післясмаку.

25 жовтня 2011, 12:36
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
516

Коли збільшували штрафи за порушення правил дорожнього руху, то на що розраховували одні ?...на що сподівались інші ?


   

   Оце сьогодні проїхався по місту по своїм потребам. Все була як завжди. Те, що в чергове побачив на дорогах звичайно, що не здивувало.. Ями, калюжі, горби,сміття ...і дуже багато битого скла та кусків пластику майже біля кожного перехрестя та світлофора. За ті 10-15 км., що я проїхав, то побачив 3 (три) !!! дрожньо-транспортні пригоди, і біля двох вже стояли машини швидкої допомоги. І це все серед білого дня ! в межах нашого обласного центру. Напередодні ввечері, місцеві новини росказували про два жахливих дтп, в яких загинуло двоє чоловік. А загально-українські канали, кожен на випередки докладали про чергові кашмари на наших дорогах, і робили це з явним смакуванням та задоволенням. От тільки для чого вони так робили, я так і не зрозумів. 


І ось тут чомусь пригадалась та вакханалія та той галас по всіх засобах массового оболванювання, коли протягували рішення про збільшення штрафів за порушення правил дорожнього руху. Аргумент тих, хто намірювався получати ще більш грошей собі в кішеню, був ніби і правильним. ШТРАФИ ЗБІЛЬШЕМО - ПОРУШЕННЯ ЗМЕНЬШАТЬСЯ !

От тільки що ми получили в результаті такого покращення ? Наберусь сміливості та скористуюсь підказкою своєї чуйкі, яка до речі, жодного разу останнім часом мене не підвела. Так от - штрафи то вони збільшили, а результату від такого "покращення" жодного нема. Більш того, кількість дорожніх пригод значно збільшилась, люди гинуть як мухи. А мвд на чолі з ястребками могилевича в перервах між бійками з пристарілими громадянами , звітують про чергове "покращення" на дорогах.
Більше щось писати вже нема сенсу, бо кількість буков та слів з них, не завжди доречна. І тим більш, що це не оповідання.

Скажу тільки ще одне ! Пригадуєте, як нам "втирали" азарови-януковичі про збільшення цін на бензин та солярку ? Про "покращення" стану доріг за ті гроші, що отримують вони від того збільшення цін на пальне ?
Гроші то вони отримують, і дуже не малі, а от про все решту якось забувають. Та вони і не збирались щось тут "покращувати" Вони ж не популісти там якійсь. А от дороги до своїх дач... ну то святе !

Якщо є чим, то думайте.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.