Якщо у школі вчать негідників, то на чолі Уряду знаходиться сволота

28 жовтня 2011, 12:49
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
1102
Якщо у школі вчать негідників, то на чолі Уряду знаходиться сволота

Микола Янович продовжує підкорювати вершини фразеологізмів. Так, сьогодні, на Третьому з'їзді працівників освітньої галузі він знову, вчергове, вирішив "плюнути народові в обличчя".


"...Це я до вас, вчителів, звертаюся. Могли ви подумати, що в нашій країні знайдуться негідники, яких виховала школа, родина, конкретні вчителі?". Це - дослівна цитата нашого Голови Уряду, сказана ним сьогодні. 

Ми вже казали Миколі Яновичу, куди він має іти, якщо ми, молодь, ходитимемо пішки. Добре, значить ми не тільки маємо повторювати шлях Ломоносова, щоб отримувати освіту, яку не признає жодна розвинена держава світу. Ми, як нація, ще й ростимо та плекаємо негідників, а йому, нашому вельмишановному прем'єр-міністру тепер вирішувати проблеми, які ми самі собі створили.

Я вчився у нормальній школі, у мене були нормальні вчителі. Упевнений, що так само можуть сказати 90% українців. Проте, пан Азаров, вочевидь, вважає, що у нас в державі 90% мерзотників і покидьків. Але ж і не слід забувати, що політика - це відображення суспільства. То чи вистачить відваги у Голови Уряду сказати політикам (зі своєї партії також), хто вони?

Очевидно, що українська освіта сьогодні потребує реформування, якщо не цілковитого переродження - з гидкого каченя у прекрасного лебідя.  Та чи з того боку ми починаємо? "Practice what you preach" казав Магатма Ґанді, натякаючи, що починати змінювати світ треба з самого себе. Якщо це боротьба з поганим вихованням чи неосвіченістю нашого народу, то може вже час побороти кровосісєй і у самому собі?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: конфликт,образование,Азаров,молодежь,студенты,школа,съезд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.