Ще одне вбивство на Донбасі і подвійні стандарти

28 листопада 2011, 12:53
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
700
Ще одне вбивство на Донбасі і подвійні стандарти

Якимось дивним чином візит Президента України до Європи все більше занурюється в трясовину інтриг. Кажуть, що Європа не хоче брати Україну Януковича через політичні справи.

Але тут єврочиновники яскраво показують, що їм – плювати на Україну, вони лобіюють лише конкретних осіб. Їх не цікавить загальне беззаконня і масові злочини правоохоронців цієї держави, безкарність і вседозволеність систем міліції і прокуратури. Тут вони – сліпі.
Сумніваюся, що панові Мартенсу, панові Бузеку чи панам Баррозу і Ван Ромпею донесуть ці тези. Проте монополії на любов до України немає, як і немає монополії на діяльність заради неї. Свободу і правду – не спинити! Можна убити людину, але істину убити неможливо!

У повітрі «висить» справа Миколюка – офіцера-прикордонника, якого нахабно і по-звірячому убили на Луганщині. Причому, убили не контрабандисти чи нелегали, а свої ж. Виставили все це як самогубство – і на цьому справа закрита. При цьому, вже довгий час її ніхто не чіпає взагалі.

А те, що хлопець був нагороджений за викриття каналу контрабанди, те, що він був гарним сином – це нікого не хвилює. Як нікого не хвилює і горе батьків. 
Так само ні пресу, ні опозицію не хвилює, що начальником частини, в якій стався випадок, і безпосереднім катом хлопця був кум Олександра ЄФРЕМОВА, того самого, який є лідером фракції ПР у Верховній Раді. І після цього випадку не тільки ніхто не був покараний, але й більшість командирів отримали підвищення, а деякі – і погони генералів армії.

Звертаюся до Валерія ХОРОШКОВСЬКОГО: скажіть, чому немає реакції на відповідні звернення? Чому минуло півроку, а Ваше відомство не знайшло навіть складу злочину?
Ганні ГЕРМАН, Раїсі БОГАТИРЬОВІЙ – Ви обидві матері. Допоможіть і родині убитого своїми ж прикордонника не залишити смерті сина без розслідування.
Наталії КОРОЛЕВСЬКІЙ – Ви ж опозиціонерка? Хоча б, принаймні, усюди заявляєте про це. А у Вас під носом, у Вашому регіоні твориться беззаконня – і Вам плювати. Оце так Вам потрібні люди і Ваша Луганщина!


Народ доведений до відчаю, при кріпацтві було простіше. Людей вважають гіршими від скотів. Убивають дітей, забирають майбутнє – і все це у мирний час, у нібито демократичній державі! Замисліться: у них, у людей, які не мають надії, у яких забирають останнє, є два виходи: вішатися або братися за зброю. Поки що вони схиляються до другого варіанту.
Окреме питання до ЗМІ. Якщо преса не дала піти у небуття справі Ігоря Індила, якого система вбила в Шевченківському райуправлінні МВС Києва, якщо та сама преса вибухнула інформацією про смерть чорнобильця в Донецьку – чому ви мовчите про те саме в Луганську? Чи влада вже і вам накинула намордник?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Оппозиция,Янукович,Партия регионов,пресса,убийство,Герман,Королевская,Ефремов,пограничная служба
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.