Яценюк - тяжко хворий. Тепер - упевнений!

28 листопада 2011, 13:14
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
961
Яценюк - тяжко хворий. Тепер - упевнений!

Сьогодні пан Яценюк "вистрілив" черговою сенсацією - опозиція сформує щось на кудись. Хто би сумнівався, що АП чесно відробляє гроші, які в нього вкладають мільйонами.


Не встиг Арсеній Яценюк поховати свій неадекватно-полосатий проект, як тут же народив новий, причому ще більш дебільний для держави і абсолютно непотрібний для людей.

Опозиція розпочала формування єдиного списку на вибори 2012 року. Про це на прес-конференції, присвяченій результатам засідання Комітету опору диктатурі, повідомив лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк, пише "Gazeta.ua"

У КОДлі прийнято рішення про створення робочої групи щодо формування єдиного списку кандидатів на мажоритарні округи від опозиції. Це означає, що вибори 2012 року будуть проходити у такому форматі: кандидат від влади і кандидат від опозиції", - зазначив Яценюк.

За словами політика, "будь-хто інший, хто не входить у  систему координат цієї робочої групи і опозиційних сил, працює з партією влади і з адміністрацією президента Януковича".

Пан Яценюк, вочевидь, абсолютно загрався, забувши, хто він такий! Арсенію Петровичу, Ви точно охляли, якщо дозволяєте собі такі висловлювання! Є народ, є його представники, а Ваша "система координат" знадобиться лише для того, щоб за нею знаходити туалет. 

Якщо дегенеративні і абсолютно дебільні висловлювання Яценюка ніхто не спростує - це на Вашій совісті. Говорити, що опозиція - це тільки ті "придворні хлопчики і дівчатка", що об'єднались у КОДі - принижувати народ, принижувати громадянське суспільство, відсуваючи його на задвірки. 

Яценюк дуже багато на себе бере, оголошуючи єдино правильним шляхом і конфігурацією змагання Партії Регіонів і того кодла, яке він зібрав навколо себе.  Арсенію Петровичу, Ви загралися! Справжня опозиція до того абсурду, який відбувається - це ми, громадяни, суспільні організації, але не Ваші бізнес-проекти під назвами партій, комітетів чи фронтів. І якщо Ви зумисно так ділити вибори і мене, моїх колег, друзів та усіх, кого я знаю, називаєте проектами Януковича тільки через те, що ми не лижемо Вам чоботи й інші місця - Ви реально хвора людина, Вам місце - не в парламенті, а на Фрунзе, 103!

І наостанок. Ви ж опозиція, Ви - з народом. То припиніть ходити з охороною і їздити кортежем - кому Ви потрібні, тьху!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Яценюк,опозиція,Комітет опору диктатурі,вибори,Адміністрація Президента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.