Про грязюку...

02 січня 2012, 21:02
Власник сторінки
інженер-електрик, директор ТОВ Ромсерг
0
470

КАК БЫ манагери

         Все більше і більше затягується петля на шиї простого люду. І це не тому, що поганий наш президент, або верховна рада. Це не є тою причиною, від якої в гаманцях меншає грошей. Усюди править алогічність прийняття рішень. Психологія людства все більше відходить від здравого мислення.

        Чекаємо, 20 років чекаємо на зміни. Говоримо, працюємо, терпимо. Але все проходить, все змінюється. Ми не помічаємо, як в нас зявляється третій телевізор, з якою легкістю переносимо санвузол, і спокійно коригуємо роботу, лежачи з мобільним телефоном на дивані, намацуючи пультом передачі в телевізорі. Черга в магазині – це вже привід перейти в іншій магазин, а слово «дефіцит» вже виходить з лексикону. В погоні за сучасними благами цивілізації ми не помітили, як перейшли в інший вимір. Вимір цінування часу, друзів, предметів. З одного боку це добре, а з іншого боку проблеми стосунків між людьми так і залишились.

        Самотність зараз компенсується соціальними сітями, мобільний телефон подарував висловлювання думок через СМС та ММС. А завдяки іграм люди живуть зовсім в іншому світі. Скайп та електронна пошта зєднали світові спілкування, і все вирішується декількома натисканнями на клавішу. Але не все рішається на такому рівні. І коли доходить до конкретики – починається стрільба по воронах.

       Звідки оце воно прийшло і хто його придумав – КАК БЫ слово. Так його полюбили сучасні менеджери, а точніше манагери. Як тільки я його чую – все, питання не вирішиться. Треба торсати будь- кого, але не КАК БЫ манагера. Бо він вилупиться у свій монітор і шукає відповідь, яку йому повинен підказати мозок. Але мозок КАК БЫ працює і мовчить, зараза. Раніше це були бюрократи, зараз КАКБИКРАТИ. Назначають зустрічі і не передзвонюють про запізнення, говорять КАК БЫ по телефону, їдучи КАК БЫ на машині. Скільки, їздячи по дорогах Києва, попадав в аварійну ситуацію з говорячим по мобілці водієм. Таке враження, що мобілку йому КАК БЫ приклеїли супер-клеєм до вуха і він намагається її відірвати разом з волоссям. А все тому, що він КАК БЫ вихований і не має сили волі сказати, що він за кермом і передзвонить пізніше.

     Супер, вау, кльово. Ознаки браку жіночої сутності. Коли чуєш в лексиконі хоч одне таке слово – все, можна сміливо згортати бесіду і йти швидше. Перед вами викрадачка вашого часу та спустошувачка мізків. Саме вона вас поставить на пєдестал і саме вона потім цим пєдесталом потім огріє, і не думайте про інше, кров з вас вона вже випила.

     Сучасні ІТ-технології балують в плані роботи на рівні відповідальності. Звичайно, треба йти в ногу з часом, але елементарну граматику, шановні, треба знати. Криза 2008 року змусила передивитись погляди на роботу, на гроші, на свій-чужий час. Змусила відокремлювати пустопорожні обіцянки від реальних ділових пропозицій. Якщо ми навчились це робити серед вузького свого оточення, то буде легше приймати рішення стосовно виборів на державному рівні. Темний народ легше обдурювати. Не влізти у грязюку  легше, ніж з неї вилазити.

    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.