Первe`, вторе',.. і вінегрет в компоті. ЗМІІ та ЗМІючкі.

07 лютого 2012, 12:37
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
478
Первe`, вторе ,.. і вінегрет в компоті. ЗМІІ та ЗМІючкі.

ЗМІІ та ЗМІючкі - Своїм ядом та укусами свідомо знищують у громадян здібність самостійно мислити та робити висновки...


Прочитавши на дошці об'яв нашого ДД, що звільнолсь місце заввідділенням " ідеологічного оболванювання " і тепер йде пошук кандидатів на вакантне, тепле місце, то одразу вирішив подати і своє резюме. А чим я гірший за інших ?
                                                                                        З повагою, Захар Беркут,
                                                                                          заввідділенням без відділення. 


В наших головах постійно хтось варить свою інформаційну кашу. І так воно є, і так воно було ще задовго до незалежності держави.
Мій життєвий досвід підказує, що це ЗМІЇ та ЗМІючкі від влади, що зараз панує в державі Украна Як розібратись ?

Для початку хочу на ваш россуд подати мою нову систему ідентефікації, так би мовити - систему координат, в якій ми всі крутимось-вертимось :

ЗМІ - засоби массової інформації, то такі, що мають бути в ідеалі. (нереальна фантастика )

ЗМІЇ - засоби массової ідеологічної інформації, досвід роботи яких перейнятий у зміюк та гадів сесесеру і тепер з успіхом вдосконалюється

ЗМІючкі, то такі засоби-плазуни, що завжди шиплять та намагаються вжалити та вкусити тих, хто нелюбить владу.

Для вашоі уваги та роздумів над тим, подаю самий простий приклад подачі інформації :

ЗМІ - Оппозиція провела зібрання (мітинг ) на якому заявила , що бажає об'єднатись, заради перемоги у наступних виборах до ВР. На зібранні (мітингу) було присутньо ....народу. Лідери об'єднанної оппозиції пообіцяли, що будуть виконувати всі свої передвиборчі обіцянки

ЗМІЇ - Оппозиція провела зібрання (мітинг ) на якому заявила , що бажає об'єднатись, але одразу було помітно неозброєним оком, що не всі лідери оппозиції згодні з цим об'єднанням. Заради перемоги у наступних виборах до ВР оппозиція і може об'єднається, але одразу всі лідери пересваряться , як тільки попадуть у ВР.. На зібранні (мітингу) було присутньо зовсім незначна кількість ....народу. І вже можно з певненісттю сказати, що якщо і потраплять оппозиціонери до ВР, то одразу забудуть про всі свої обіцянки, які давали народу.

ЗМІючкі - Так звана оппозиція вчергове намагалась провести свій шабаш та похитнути у людей довіру до законно обраної влади та особисто ВФ Януковича ! Серед присутніх на збіговиську так званої оппозиції були лише ті, хто уже був при владі п'ть років памаранчевого шабашу. Тепер вони знову рвуться до корита.

От і все ! А висновки робіть вже самі. Звісно, що я не претендую на "першу" правдиву інстанцію, тому і не судіть строго. Бо я лише претиндент на теплу посаду.


Хочу продовжити обговорення по різним темам та аспектам нашого інформаціїного життя, де можемо допомагати один одному розбиратись - де перве', а де - вторе', і хто робить, ЗМІЇ чи ЗМІючкі в наших головах вінегрет з компотом одночасно.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Азаров
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.