Дров для полум’я наклала ПР соломи для підпалу підклали з БЮТ усі чекаємо хто..

10 лютого 2012, 12:50
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
522
Дров для  полум’я наклала ПР соломи для підпалу підклали з БЮТ усі чекаємо хто..

запалить сірник . Сонце усе вище та вище піднімається над горизонтом , морози тікають … Політики теж .

Наближається весна люди перестають боятися морозів , боятися відстоювати свої права перед владою .   Чорнобильці уже заявили що чекають коли буду не холодно на вулиці щоб продовжити відстоювати свої права за законами  України . Той «БЕЗПРЕДЕЛ» міліції , прокуратури , судів котрий зараз твориться  у країні приводить до розуміння того що так довго не може продовжуватись . Для того щоб жити завтра для ПР на чолі з Президентом Януковичем потрібно вводити диктатуру , щоб були підстави покарання незгідних з діями влади, тому як незрозуміло чому у нас за законом напрямок до Європейських цінностей , а на ділі будується Лукашенщина , та Путінщина  . Якщо МИ йдемо до Європи то чому силові структури займаються рейдерством , суди судять за «понятіями» , прокуратура розслідує справи під «Мурку» .

Прийшов час цивілізаційного вибору , вибору того куди МИ підемо ,і де будемо  завтра . Шляхів є безліч . Можна зупинитись тай стояти місці , і на ток – шоу сперечатись що «МАЄМО РАБИТИ» . Можна «РОБИТИ» , футбольний чемпіонат буде незабаром , грошей витрачено прірва , більше 100 мільярдів , та запитання, напишіть кому воно хоть морально дало задоволення ?  Далі ПР  хоче   ще й  Олімпіаду на теренах  України . Тай потрібно їм усього ПОКА 14 мільярдів доларів …

Можна вернутися назад , Росія дасть безкоштовний «ГАЗ», хто не задушиться від нього піде його ж качати для Газпрому до Сибіру , тай оберігати той Сибір та Кавказ від «неруських» , бо «руских» у Москві уже не осталось . Піти наліво до комуністів , піти на право до націоналістів , також можливо і поскакати на місці   можливо земля сама повернеться куди захоче .

Можливо іти і до Європи за законом , та нинішня влада стільки  «навалила» своїх  нечистот  на цьому шляху , що НАМ усім разом ще не один рік їх розчищати , ще років зо три по закону …  

ВР то взагалі , я навіть не знаю  слів в Українській мові щоб  описати цих «обраних» . І коли я кажу що це не вій вибір то неправда , тому як я ходив на вибори та голосував …  Та маю питання чому потім Конституційний  Суд  дозволив їм усім політикам не виконувати своїх передвиборчі обіцянки  ?

За такі заслуги я не хочу фінансувати КС з бюджету України , за мої гроші , щоб мені КС пояснив , що зарплату , пенсію ЧИНОВНИКА , СЕКРЕТАРЯ , неможна  зменшити , а інваліда Чорнобильця  можна . За рішенням КС я , МИ усі не маємо права носити з собою фотоапарати , бо усе можна знімати лишень МВС ,СБУ тільки силовикам . Забули судді що їх мобілки усі з відео , то як виконати їх закон ? Чому про мої статки може знати кожен , а про маєтки , яхти , статки чиновників ,СЕКРЕТАРІВ , та їх коханок, водіїв, охоронців, сімей , та родичів ніхто немає права знати , це особисте життя . А що народ України немає права на особисте життя ?

Країна де усі закони суперечать один одному народу непотрібні , а потрібні лишень тим хто при владі , щоб неможливо було за законом осудити за злочини . Не знайшли статті закону щоб осудити Юлію Тимошенко, тож засудили за не отриманий прибуток  у РОЗМІРІ 1 500 000 000 грн. !!! Сума шокує , це ж які гроші , та скільки років дадуть  Азарову за Євро 2012 куди уже потрачено 120 000 000 000 грн. !!! Це тільки потрачені гроші , а коли порахувати скільки можливо отримати прибутку поклавши ці гроші на депозит …

 Дрова у багатті уже лежать , соломи в вдосталь , тільки один Забзалюк з БЮТ поклав 450тисяч дол. , залишилось дочекатися героя хто запалить сірник .

Та як відомо від великого вогню згорить усе , залишиться тільки попіл , та на ньому дуже добре росте нове зерно ,бо нема буряну  . Весна уже скоро тож потрібно бути готовими  засіяти лани України  новим зерном .

Хто з на може та «МАЯ» помилилася та кінця світу у 2012 році не буде  , тож свіжого зерна для 2013 потрібно   заготовити багато.

 

 10 лютого 2012   Петро  Побережний   WWW.ANTIS.AT.UA

 

Фото  news.nikcity.com  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.