Вінегрет в компоті та небезпека нашого життя.

18 лютого 2012, 15:15
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
464

Спроби поставити під контроль інтернет-простір в останні кілька місяців набирають обертів в Україні! ...

«На виконання Ухвали Деснянського районного суду м. Києва від 10.02.2012 р. у цивільній справі №2-1346/12 надання послуг хостингу для веб-сайта http://roadcontrol.org.ua тимчасово зупинено до моменту винесення судового рішення у цивільній справі».

Все. Шановні мої, ми вже "приїхали" !
І хоч це тільки перший прецедент закриття сайту в нашій новітній історії. Та скоріш за все "влада" трошки "відіграє" своє рішення назад, мягко пожуривши ще зовсім недосвічену у таких ВАЖЛИВИХ питаннях суддю. А може одразу переведуть у інший суд...підвищивши в посаді. Такі судді владі скоро будуть конче потрібні. Вибори вже не за горами.

Так от.
Перший досвід по обмеженню доступу наших людей до інформації влада отримала. І хоч на перший погляд може здатись, що влада "програла",томущо 16.02 вже скасували рішення про закриття сайту, але це скоріш за все буде помилкове враження.

"Спроби поставити під контроль інтернет-простір в останні кілька місяців набирають обертів в Україні. Нещодавно жертвою судового рішення впав сервіс, який забезпечує координацію автомобілістів у боротьбі з хабарами й хамством у ДАІ. За всього співчуття до співробітників цього сайта, особливі побоювання викликала не стільки його доля, скільки феноменальне формулювання судового рішення. Досі в Україні не було прецеденту закриття сайта за образи в коментарях. "

Так, рішення" недосвіченної" судді про закриття вже скасовано, відвідувачі сайту можуть вже вільно ( сподіваюсь ) відвідувати сторінки ...

АЛЕ ! ( основна ідея імхи )

Сайт закрили : - за образи в коментарях. !

Я бачу в цьому нову технологію по обмеженню нас в доступі до інформації.
 Коротко суть такої технології така.
Хтось заходить на любий "небажаний " сайт, реєструється, пише спочатку таке собі "тра-ля-ля і бла-бла-бла "... а в день Д і час Ч вивалює пару-трійку "неформату", а блюстітєлі моральної чистоти тирнету вже за дверима стоють, та своїми гумавими палицями так ніжно постукують.

То вже потім, за тиждень - два, а то і за місяці суддя " вияснить", що всеж це помилково закрили сайт ( сайти , домени, хостінги...)
Але за цей час вже і вибори відбудуться, та і результати тих виборів вже ПІДРАХУЮТЬ, а у вр вже буде нова конституційна більшість від "чесної" влади бандюковичів.

Все ! Далі вже думайте самі, не маленкі діточки вже.

 З повагою, Захар Беркут, "борець" за перемогу  первинного над вторинним.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,Азаров
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.