Петра Порошенка просять на Мінекономрозвитку,справи з економікою дійсно критичні

24 лютого 2012, 08:02
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
528
Петра Порошенка просять на Мінекономрозвитку,справи з економікою дійсно критичні

Президенту Януковичу потрібно як можна більше людю забруднити у своїх реформах.

Мета одна щоб було на кого «повісити» усі провали у розвитку країни . Реформи річ добра , та коли сама влада краде бюджетні кошти для власного збагачення . Хто б не прийшов на  цю посаду він буде приречений . Тай вибори скоро і ще одного претендента з лав опозиції можна «вибити» , тож уже він не зможе на ток - шоу звинувачувати владу у непрофесійності та бездіяльності. І як сказав представник Президента Януковича і ВР пан Мірошниченко у ефірі «Республіка» « Хвалитись нема чи , а потрібно» .

Назвати дії влади нерозумними неможливо , бо сам Петро Порошенко добре розуміє що якщо відхилить пропозицію Януковича то його бізнес «по закону» буде зразу зупинений ,а потім «силовики» рейдери   під різними причинами,то  виїмка документів , то відсутність ліцензій , то Росія поскаржиться на карамель , словом його бізнес просто зникне.

Є два шляхи розвитку країни демократичний і революційний , обидва добрі і дієві та мають різні наслідки . При демократії влада змінюється на виборах , це можливо й повільний процес у часі та він не створює соціальних напружень завдяки чому можна новій владі приступити до вирішення державних проблем зразу після виборів . Та революційний він швидкий у часі та кардинально змінює політичну еліту країни ,та цей процес  надовго від термінову є вирішення загальнодержавних проблем . Зразу нові політики мають структуризуватися  у владній  вертикалі , це може бути небезпечним як з’являється багато  Політиків шахраїв , котрі добре розуміють, що на виборній основі їм ніколи не потрапити до владних структур. При революції вони маючи багато популізму у вирішені соціальних проблем є привабливими для народу , тому як мають давно відпрацьоване гасло «усе забрати у багатих та роздати бідним» , і обов’язково ВОНИ ПРОЙДИСВІТИ мають  усе ділити  . Таке МИ пережили у минулому столітті , чим це закінчилось ще у багатьох у пам’яті .

В разі якщо Петро Порошенко прийме пропозицію Януковича , при наймі я буду розчарований у ньому як політику ,  це лишній раз підтвердить що нема нікого з нині діючих політиків котрі в спромозі вивести країну з прірви економічного колапсу. Усі  хто зараз при владі мають одну проблему зберегти свій власний бізнес , та якомога по скоріш «накачати бабла» з бюджету України .

Після них хоть потоп, і винних не знайдемо , бо кожен буде показувати один проти  другого , що то він в усьому  винен .

На осінь НАМ потрібно обирати до ВР геть інших людей , можливо у них і нема навиків державотворення , та у нинішніх політиків нема БАЖАННЯ працювати за для народу України ,а це набагато гірше . Дорогу осилить ідущий .

24  лютого 2012     WWW.ANYIS.AT.UA

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.