Злодії та шахраї у ВР приймають КПК чужими картками та по шахрайські схемі.

10 квітня 2012, 17:33
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
510
Злодії та шахраї  у ВР приймають  КПК чужими картками та по шахрайські схемі.

10 квітня день брехні та злочину у Верховні Раді

При прийняті закону , котрий самі депутати назвали другою конституцією у залі присутні менше ста депутатів , та за «помахом руки»  Чічікова  кнопки самі  голосують , правда депутати «більшості» паралельно здають  норми ГТО на короткі забіги .(ГТО – Готов к Труду и Обороне)  . Та саме головне виправдання, самий більший злочин , це відповідь головуючого  Володимира Литвина на запити депутатів , чому  в ПР голосують  чужими картками  ,відповів , що і опозиційні депутати теж голосують за інших. Тобто визнано , що  Конституція у нас не закон до виконання депутатам .

Закони мають бути легітимними , тобто неможна приймаючи нові закони порушувати уже існуючі закони , тому як це і є злочин.  Та брехня і цинізм наших депутатів вражає , їм не указ ні існуючі закони , і  критика Європейських депутатів . Брехати та порушувати закони то є їх «проффесійна» привичка уже не перший десяток років …

Шановні виборці , Українці , чи довго ще будемо дозволяти брехунам та   шахраям дозволяти «писати» НАМ усім закони ? Закони котрі ніколи не карають цих депутатів , шахраїв , та брехунів за їх злочини  .

На протязі дня заходжу на ВР та сили слухати той бред вистачає на пару хвилин , та саме страшне що вони пишуть КПК для нас , не для  депутатів , олігархів , та чиновників , вони у наших судах відкупляться , КПК для простих людей . За цим законом будуть судити нас , за  «наклепи» на владу , за несплату нами податку для влади на Межигір’я ,  за спроби мітингувати проти свавілля влади .

На виборах до ВР осінню на мою думку не варто  обирати нікого з нинішніх депутатів . Вони неварті нашої  довіри , їх усіх потрібно викинути на смітник історії . В Україні багато молодих політиків , можливо вони ще  невідомі  широкому загалу виборців , та їх є багато .

 Те що зараз твориться у ВР то повний бред , туди потрібно викликати швидкі з лікарями , це найкраще що може їм допомогти.

Допоки МИ будемо дозволяти нашим депутатам ПРоФФЕсорам  та аКАКАдемікам   ВР сприймати НАС , нарід України за бидло ???

 

10  квітня 2012  Петро  Побережний    WWW.ANTIS.AT.UA

Фото  ru.tsn.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.