-Они вызвали ему ГОСУДАРСТВЕННУЮ СКОРУЮ!.. –Изверги!..

12 квітня 2012, 08:50
Власник сторінки
політтехнолог, політконсультант, аналітик, фахівець зі стратегії громадських, політичних і передвиборчих кампаній
0
661
-Они вызвали ему ГОСУДАРСТВЕННУЮ СКОРУЮ!.. –Изверги!..

Нардеп шикарного Вови втопився в басейні шикарного клубу. Маша Цуканова: "...вместо частной скорой помощи персонал клуба вызвал государственную, а она долго ехала и не успела"

Нардеп шикарного Вови втопився в басейні шикарного клубу (який він «спорт-» ми в курсі!..). Маша Цуканова: "Выходя из спортклуба, я встретила плачущую женщину. Она сказала, что мужчину не спасли. Что вместо частной скорой помощи персонал клуба вызвал государственную, а она долго ехала и не успела".

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1338892-zhurnalistka-stavshaya-svidetelem-gibeli-nardepa-v-bassejne-rasskazala-svoyu-versiyu-sluchivshegosya

 


Дааа... Висновків хіба два:

 


1. Не можна «їм» у звичайне «наше» життя – не виживають вони! Як ті тропічні паразити в морози!

Тому в Дніпропетровську вірним шляхом рухались, зробивши «їм» окрему смугу для кортежів. І дуже правильно, що в «них» окремі лікарні. Окремі школи. Окремі дитсадки. Окремі «їдальні». Окремі «спортклуби». Окремі ПДР і окремі машини. Окремі розваги. Окремі маєтки. Кладовища теж окремі. Їм би ще окрему країну...

 


2. До «5 елементу» записані практично ВСІ нардепи, КМ, Київрада і решта «окремих»... ;) «Так держать, товарищи!..» ;) :)))


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Литвин,Блок Литвина,депутаты,клуб,Маша Цуканова,утопился,нардеп,5-й элемент,5 елемент,спортклуб
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.