Голос, від якого нуртує душа

18 травня 2012, 11:27
Власник сторінки
Психолог, перекладач жестової мови, письменник
0
518

Голос вічний як бог, голос і є бог, якщо від того нуртує душа, якщо від того все йде шкереберть.



Рахувати позначки  всіх українських сходжень - скільки на те піде часу? І скільки тих героїв, які переросли давно за віком та якістю архаїчну на загал вітчизняну культуру?

Єдине, що мене змушує зупиняти ходу, так це: як зникає музика і спів молодої країни. Щойно набрала повітря у груди, прокричала у світ про народження, і - все...

Твій голос, Ukraine, так прагне вийти за межі власних координат. І нестися стрімголов в інші землі, у Лондон, а чи Париж. Там упевнено заявляти про себе. Чуєте мене? Це - я!

Але стаєш схожим на буддиста, медитуючи про своє. Про те, що губиться голос, іноді більшості і не знаний.

Сьомого травня  у віці 60 років в одеській клініці через важку хворобу померла Тетяна Боєва. Невиправний оптимізм, віра у те, що вона зможе вилікуватись і повернутись на сцену, не полишали співачку до останнього моменту.

Тетяна Боєва  одна з десяти найкращих джазових вокалісток світу. За виконання пісні Yesterday вона отримала премію від Пола Маккартні.

На початку 70-х Боєва була солісткою оркестру Олега Лундстрема. Також співала в Московському мюзик-холі. Надалі мешкала і працювала в Одесі.

Губиться голос, іноді більшості і не знаний...  Але ні, голос -  вічний як бог, голос і є бог, якщо від того нуртує душа, якщо у душі все йде шкереберть.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.