Мова чи Змова влади і опозиції?

05 червня 2012, 14:33
Власник сторінки
Політик - громадський діяч
0
605
Мова чи Змова влади і опозиції?

У сьогоднішній Верховній Раді було розпочато підписання «пакту Молотова-Рібентропа», у якому роль Молотова відіграє Партія регіонів, а роль Рібентропа – т.зв. об’єднана опозиція.


   У сьогоднішній Верховній Раді було розпочато підписання «пакту Молотова-Рібентропа», у якому роль Молотова відіграє Партія регіонів, а роль Рібентропа – т.зв. об’єднана опозиція.
   Це 100%-а політична змова. Тільки на мовному питанні і влада, і опозиція мають шанси зберегти себе в парламенті й ніякої іншої мети і цілей там немає й бути не може. Прийняття Закону про мови вигідне одночасно як владі, так і опозиції. Враховуючи жахливе економічне становище держави й величезне бажання «Політичної Каналізації» залишитися на депутатських ослінчиках на наступних виборах до Верховної Ради, єдиним аргументом для віддання голосів бездумного електорату може бути саме мова, і цей аргумент сьогодні запущений в суспільство! 
   Отже, чому братись сьогодні за Закон про мови як владі, так і Опозиції вигідно:
  1. І для влади, і для опозиції це спосіб втриматись у депутатських кріслах. Країна на грані дефолту, однак політиків перед виборами цікавить лише те, чи збережуть вони за собою депутатські посади. Звернути увагу на себе український електорат теперішні політики ніяким іншим чином не здатні, як тільки прийманням Закону про мови. Відтак, у парламенті був влаштований цирк, за якого і влада, і опозиція вдало себе показали. З цього випливає, що і влада, і опозиція працюють «у змові», органічно зливаючись у політичному екстазі. 
  2. Цей закон вигідний тим, що для нього не потрібно ніяких конкретних дій з боку влади на «покращення життя вже сьогодні». Погодьтеся, набагато легше звертати увагу суспільства провокативними питаннями на кшталт мовного, аніж, скажімо, ефективними економічними реформами, які за умов теперішніх українських реалій досить важко здійснити. Водночас, як бачимо, ні влада, ні опозиція не розуміють, що прийняття цього закону вдарить по них з якнайбільшою силою. Зокрема, для влади ризик у тому, що зачіпати такі питання в умовах колосальної економічної кризи щонайменше нерозумно. Опозиція також показала себе з найгіршого боку, адже для всіх «здорових» громадян нашого суспільства цілком очевидно, що це політична гра чи то політична змова, однак опозиція робить вигляд, що блокування трибун   це боротьба «від щирого серця», укотре показуючи своє справжнє підле нутро. 
  3. Русифікація України, безперечно, вигідна Кремлю. Однак, на прикладі Калінінграда, Прибалтики, Грузії, Молдови-Придністров’я ми пам’ятаємо, що насадження російської мови понижує октанове число в масах, іншими словами, розбавляє монолітність держави. 
 4. Фальшиві заяви опозиції на телеканалах про якийсь реванш, мляве час від часу блокування трибун, користаючись жаргоном сучасної влади, «включення дурника»  під часу приймання Закону про мови – усе це на фоні тотальної корупції,  руйнування бізнесу й зубожіння населення України ще раз доводить всьому суспільству, що наші опозиціонери дбають лише про збереження своїх депутатських крісел та власні інтереси після парламентських виборів. А після буде лиш тупе з’ясування особистих стосунків з сьогоднішньою владою, а народ в цьому випадку знову опиниться заручниками. І всі ми знову будемо спостерігати політичний цирк на різних теле-, ток-шоу, а життя минає. 
  Звертаюсь до громадян України, які відчувають в собі сили йти і балотуватися як само висуванці по мажоритарним округам   ідіть, обирайтеся, перемагайте! Тільки таким чином можна обмежити доступ Політканалізації до Верховної Ради через мажоритарні округи. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.