Суперпропозиція українському народові - План перемоги опозиції

26 червня 2012, 08:57
Власник сторінки
0
1916

Щоб перемогти, опозиція має запропонувати саме те, на що очікує і про що мріє кожен українець, а не те, що сьогодні пропонують розжирілі опозиційні "поводирі".

Опозиція переможе на виборах 2012 р. до Верховної Ради і використає свій шанс, якщо розв'яже наступні ключові стратегічні задачі:
1.
Об'єднає, мобілізує, організує, активізує і поведе за собою більше 51% виборців.
2.
Проведе неординарну, динамічну виборчу кампанію.
3.
Забезпечить день голосування (виборів).
4.
Захистить результати виборів.
5.
Виконає свої зобов'язання, дані виборцям.

В опозиції є тільки один наступний варіант розв'язання цих п'яти стратегічних задач:

За наступні 1,5 – 3 місяці опозиція повинна:
1.
Запропонувати українському народові Суперпропозицію, на яку очікує більше 76% громадян України і яка є новітньою цивілізаційною Суперальтернативою існуючому шляху розвитку України:
a.
Суперідею і Супермету, на яку очікує і яку безоглядно підтримає 76% - 87% громадян України.
b.
Суперпроект, який забезпечує реалізацію Суперідеї і досягнення Супермети.
c.
Суперстратегію, яка нав'яже свою волю всім конкурентам і нівелює всі їх дії та увесь негатив.
d.
Супертактику, яка на прикладному рівні забезпечує досягнення Супермети.
e.
Суперпрограму і Суперплан, які вкажуть шляхи досягнення Супермети (процеси, закономірності, механізми, алгоритми, умови, параметри та індикатори.)
2.
Реалізувати Суперсценарій, який ґрунтується на "Супердії" ( реалізація потужних об'єднавчих, надефективних спец. проектів)
3.
Застосувати Інструменти і Комунікації, які майже миттєво донесуть Суперпропозицію до кожного українського громадянина.
4.
Застосувати надпотужні інструменти, комунікації та новітні технології, які здатні майже миттєво змінити політичну, соціальну, економічну ситуацію в Україні на користь опозиції та українського народу.
5.
Використати надефективні Лозунги, Символи і Теми, недосяжні для конкурентів.
6.
Використати нові потужні Міфологеми і Ідеологеми, які за своєю дією спрямовані у майбутнє, а їх ідеї є реально досяжними у коротко- та середньострокові періоди.
7.
Відродити Віру, Надію, Впевненість українських громадян.
8.
Реалізувати Спец. Проекти, які за своєю дією є Формулами "Швидкої Дії", спрямованими на негайне вирішення поточних тактичних і стратегічних проблем та задач як України, так і кожного українського громадянина.

Без цих складових опозиція ніколи не мобілізує український народ і не переможе на наступних виборах.

Для того щоб перемогти, опозиція має реалізовувати свій власний фундаментальний Суперпроект, де виборча кампанія є лише одним з паралельних проміжних етапів цього проекту, а мета є вагомішою і глобальнішою, ніж проста перемога у виборчій кампанії і прихід до влади.

Старі майданні технології вже вичерпали себе, і тому саме Суперпроект і Суперсценарій мають виконати мобілізаційну, об'єднавчу і організаційну роль, і реалізувати нові технологічні та комунікаційні можливості.

Але Сьогодні у опозиції відсутня Суперпропозиція і необхідні інструменти і тому опозиція не зможе ні об'єднати і мобілізувати виборців, ні забезпечити день голосування, ні захистити результати виборів.

Опозиція вперто повторює свої старі помилки, і тому приречена на чергову поразку.
А результати наступних виборів будуть для неї холодним душем.

Без Суперпропозиції український народ не вийде на майдани, щоб підтримати "опозицію".
Українці не бачать заради чого йти на "барикади", і не будуть ризикувати власним життям, щоб змінити одних злодіїв, нікчем та покидьків на інших, тих, хто був при владі раніше.

P.S.

Я свідомо використав складову частину "Супер", щоб підкреслити цивілізаційну новизну стратегічного інтелектуального продукту, який має бути запропонований Україні і який єдиний може сколихнути, об'єднати і підштовхнути на активні дії всю українську націю.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: план,опозиція,перемога,програма,Суперпропозиція,Суперідея,ВИБОРИ 2012,Суперпроект,Суперсценарій,Суперстратегія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.