Звернення до української опозиції. Вимагаю заборонити незаконну приватизацію!

28 червня 2012, 17:10
Власник сторінки
0
2536

Українська грошова приватизація не виправдала себе і не вирішила покладених на неї задач. Модель "української" грошової приватизації недосконала, хибна, руйнівна, антинародна, злочинна.

Вимагаю – негайно заборонити подальшу приватизацію, як незаконну.

Вимагаю від всіх опозиційних депутатів Верховної Ради України, від всіх політичних сил України визнати подальшу грошову приватизацію злочином проти України і українського народу.

Сьогодні за дрібною, нікчемною і неефективною вовтузнею та штовханиною опозиції з поля зору українського суспільства випали дії влади, які насправді визначають подальшу долю України.

Ні опозиція, ні журналістський корпус, ні українська громадськість майже не відреагували на подальшу і остаточну приватизацію стратегічних об'єктів України, які ще залишилися у державній власності.

Регіони заявили, що хочуть завершити приватизацію всіх стратегічних об'єктів до кінця серпня 2012 року.

Таким чином завершується остаточне розграбування стратегічного державного майна та економічних ресурсів України, і розпочався реальний демонтаж України як держави.

Йдучи до влади В. Янукович і його команда, ставили перед собою три головні цілі:
Перша Ціль - Узурпація влади.
Друга Ціль - Гіпертрофоване особисте збагачення за рахунок привласнення державного майна України під виглядом грошової приватизації.
Третя Ціль - довічне перебування привладного клану при владі.

На сьогодні, Янукович вже узурпував владу і завершує реалізацію двох своїх останніх цілей.
Через Закон про Вибори хоче довічно залишитися при владі.
Через грошову приватизацію перетворює Україну у приватну акціонерну кампанію "Янукович і К°", а український народ на новітніх рабів.

У передвиборчий період опозиційним силам потрібно кинути всі сили, щоб не допустити цього остаточного захоплення державного сектора купкою регіональних олігархів .

"Приватизаційна" стратегія влади.

Своїми діями на протязі двох років правління Янукович і його "команда" досягли своєї мети:
Залякали всіх опозиціонерів арештами та переслідуваннями, і розвели їх по глухих кутах для самопоборювання та конкуренції.
Закрили у буцегарні найбільш політично і емоційно "відірваних" – Тимошенко і Луценка.
Під виглядом "реформ" влада Януковича підкинула суспільству резонансні теми: введення нового Податкового кодексу, пенсійна "реформа", закон про ринок землі, Митний "союз", зменшення виплат чорнобильцям, афганцям та іншим соціальним групам, згортання демократичних процесів в Україні, порушення основоположних прав і свобод людини, штучні "теракти" тощо.

Головною Метою всіх цих неадекватних, агресивних і, здавалося б, нелогічних, але системних дій влади - є відволікання уваги українського суспільства від питання, яке визначає подальшу долю всього українського народу і України як суверенної держави - Від подальшої приватизації державних стратегічних об'єктів України провладними фінансово-промисловими групами.

Ізолювавши Тимошенко, влада "закрила" рота єдиному політику, який реально міг би опиратися незаконній приватизації стратегічних державних об'єктів, які ще залишилися у державній власності (приблизно ще 1400 – 2500 об'єктів ).

Тимошенко протестувала б проти приватизації не з великої любові до України, а тому, що сама планувала провести приватизацію в інтересах свого оточення. (Пригадаймо невдалі спроби Прем'єра Тимошенко приватизувати Одеський припортовий завод та Укртелеком.)

Інші ж так звані "опозиціонери" своїм мовчанням у питанні приватизації підтверджують, що вони є в тій чи іншій мірі залежними від влади, є фінансованими владою, або і самі приймають участь у розграбуванні України через приватизацію.

Нав'язавши свою волю і паралізувавши "опозицію", Янукович і провладна парламентська більшість звільнила собі шлях для завершального "Хапка".

Янукович і К° вийшли на пряму остаточного знищення економічної незалежності України, знищення майбутнього всього українського народу і перетворення українських громадян на безправне, безмовне бидло.

Що очікує на Україну, якщо сценарій влади буде реалізовано?

Після приватизації, започаткованої владою, і введення ринку землі весь економічний державний потенціал України стає власністю Януковича і його клану.

Це означає, що вся Україна стає такою ж власністю олігархів, як кишенькові гроші, будинок, автомобіль чи приватне підприємство.
Держава втрачає всі інструменти впливу на нових "власників" країни.
Нові "володарі" роблять з Україною все, що їм заманеться.
Державні правові інституцію втрачають свою силу.
Вже сьогодні в Україні діє середньовічний принцип: "Закон – це Я", тобто Янукович.
Вже сьогодні Україна поділена на "недоторканих" та ізгоїв.
Для українців в такій країні нема місця.

Україна на початку третього тисячоліття остаточно перетворюється на печерну середньовічну країну з феодалами і холопами, тільки з осучасненим рівнем технічного розвитку.

З історії Приватизації.

З самого початку ідея грошової приватизації не виправдала себе, є згубною для української економіки, всього українського суспільства і є незаконною, бо Український народ не давав своєї згоди на приватизацію на загальнонаціональному референдумі.

Грошову приватизацію було впроваджено Указом президента Кучми і декількома поправками до Закону України № 2163-ХІІ від 04.03.92. "Про приватизацію державного майна, що належить Автономній Республіці Крим" і ряду інших законодавчих актів.
До цих пір так і нема окремого закону про загальнодержавну грошову приватизацію.
Грошова приватизація порушила 22 статтю чинної Конституції України "При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод".

Грошова приватизація позбавила 45 мільйонів українських громадян права володіння у рівній мірі своєю часткою стратегічних підприємств України. В той же час ця приватизація надала виключне право українським олігархам і провладним кланам захоплювати стратегічні об'єкти через різні кримінальні схеми, які формально легітимізовані існуючою законодавчою базою, адаптованою під інтереси "обраних".

І тому грошова приватизація, яка проводилася останні 12 років Незалежності, і володіння стратегічними державними промисловими та майновими об
'єктами окремими громадянами та їх групами - є незаконними.

Головною метою приватизації мало б бути отримання коштів для побудови державних високорентабельних підприємств з випуску конкурентоздатної продукції та створення нових високооплачуваних робочих місць, натомість приватизація розглядається як інструмент покриття дефіциту державного бюджету.

Міфи, які "обґрунтовують" грошову приватизацію.

Ідеологічним обґрунтування грошової приватизації стали три злочинні, антинародні, антидержавні міфи, які були вкинуті в українське суспільство на початку 90-х років.
Перший Міф - про "ефективного" власника, який прийде на приватизовані підприємства, модернізує їх і наповнить внутрішній український ринок якісною, дешевою продукцією національного виробництва.
Другий Міф - що держава не може бути ефективним власником і не може ефективно керувати економікою.
Третій Міф, який виправдовує захоплення державного майна олігархами:
"Вся економіка повинна сконцентруватися у руках великого капіталу, бідні мають працювати на багатих, а багаті "допоможуть" бідним і "потурбуються" про них".

Наслідки грошової приватизації.

Перший міф не виправдав себе.
Високорентабельні підприємства, вартістю у мільярди доларів, були продані за безцінь, а часто і безкоштовно віддані у приватну власність.
Ефективний власник не прийшов.
Інвестиційний "бум" не почався.
Якісної високотехнологічної продукції українського виробництва так і не з
¢явилося.
Модернізація підприємств не відбулася.
За роки незалежності в Україні не побудовано жодного стратегічного бюджетоутворюючого підприємства.
Навпаки, з 26 тисяч приватизованих підприємств знищено, порізано на метал, або простоює більше 13 тисяч підприємств.
Зникли цілі галузі економіки.
Рівень виробництва у всіх галузях, у порівнянні з 1990-м роком, впав у 3 – 5 рази.
Український внутрішній ринок перетворено на звалище неякісної і шкідливої для здоров
¢я українців і навколишнього середовища продукції іноземного виробництва.

Грошова приватизація так і не наповнила державний бюджет грошима.
Мізерні кошти, що надійшли до бюджету, – проїли, і були розкрадені чиновниками через тіньові схеми.

Але найгірше, що відбулося, – це те, що фінансові потоки, які раніше наповнювали державний бюджет України, було спрямовано у приватні кишені нових власників та посередників.
Держава втратила найбільш прибуткові промислові підприємства і цілі галузі економіки.
В результаті чого виник постійний дефіцит державного бюджету та Пенсійного фонду, виникла постійна криза платежів, що призвело до підвищення пенсійного віку, згортання соціальних програм і повного зубожіння 45 мільйонів українців.

Українська приватизація не виправдала себе, адже приватизація 80% державних підприємств не вирішила головних задач, які покладалися на приватизацію, – не покращала життя 45 мільйонів українців.
Навпаки, з кожним новим етапом грошової приватизації все більше поглиблюється системна криза, якою охоплена вся державна система України.
Тому приватизація 20% державного майна, що залишилося, - є недоцільною, необґрунтованою, злочинною і має бути припинена.

Другий міф теж не виправдав себе:
Зазвичай, ефективно керувати економікою не здатна не держава, а державні менеджери, яких потрібно просто гнати з влади.
І тому сьогодні потрібно гнати з влади всіх, хто заявляє, що держава не може ефективно керувати своїм майном – Януковича і його команду.

Не справдив себе і третій Міф:
Багаті Вже "допомогли" бідним – пограбували і дограбовують кожного українського громадянина.

Що робити?

Як громадянин України від себе і від імені ще 45 мільйонів моїх співвітчизників
Звертаюся до опозиційних депутатів Верховної Ради і
Вимагаю від кожного з Вас
:

Зробіть все, щоб заблокувати і заборонити подальшу грошову приватизацію будь-яких державних об'єктів України.
Адже саме ці ваші дії вирішать подальшу долю України.
Покажіть, що провладна більшість, яка розграбовує і руйнує Україну, – це вороги українського народу і вороги кожного українського громадянина.
Наполягайте на негайному прийнятті Верховною Радою рішення про заборону грошової приватизації.
Вимагайте від Президента Януковича, Прем
'єр-міністра Азарова і владної парламентської більшості заборонити грошову приватизацію.
Попередьте українську владу і всіх учасників торгів, що відбудуться у Фонді Держмайна України, про особисту відповідальність за розграбування і руйнацію державного сектора України.
Зверніться за підтримкою до українського народу.
Розпочніть негайну довготривалу, системну, масовану інформаційну кампанію у всіх доступних ЗМІ.

Нарешті, Заблокуйте сам процеси торгів у Фонді Держмайна Це гарний піар-хід, і відразу ж показує, хто є хто.

Це гарний технологічних хід, який формує вдалий Імідж політ. сил.

Це гарний старт виборчої кампанії до Верховної Ради.

Позиціонуйтеся, нарешті, як державотворці, а не як дрібні мародери та пристосуванці, які є мовчазними співучасниками розграбування України.

Будьте активними.

Пропонуйте нові ідеї, і український народ об'єднається навколо вас.

Дійте, а не скигліть на кожному розі, що вам не дають працювати.

Шановні колеги, підтримайте моє звернення.
Поширюйте його у всіх ЗМІ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,приватизація,ВИБОРИ 2012,ідеї,Зверення до опозиції,заборонити,вимога
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.