Цирк одного клоуна.

02 серпня 2012, 06:18
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
488

Для того, щоб людина заплуталась та розгубилась в своєму виборі, треба влаштувати їй цирк....

Напевно більшість читачів погодяться зі мною, що коли виходиш після циркової вистави з цирку, то в голові залишається лише одне - було смішно! Мавпи, собаки, акробати, тигри, коні, клоуни все змішується в голові після вистави. Але було смішно.

Це був такий собі вступ. Тепер про політ.цирк.

Напевно більшість з нас ще пам'ятають такого собі журналіста Піховшика, і то, як починались його політ. програми на ТБ. І чим це все закінчилось ?

Напевно більшість з нас ще пам'ятають таких собі Джангірова та Корчинського та їх політ. коментарі у вигляді відвертої брехні та перекручування в їхніх же програмках і знову на ТБ. І чим це все закінчилось ?

У них, тих журнашлюшок, була головна мета - посіяти в головах глядачів (потепційних виборців) хаос, зневіру. Навіщо вони це робили і хто іх на такий деструктив благословляв та направляв, то вже тепер напевно і не головне. Свою "роботу" вони зробили. Тепер вони вже давно "трупи" і в журналістиці і в свідомості людей.

І от тепер ми можемо спостерігати "політ-клуб" Віталія Портникова на одиному єдиному канал ТВі, де ще можно було почути інші ніж "провладні" думки. Для об'єктивності треба сказати, що журналіст Портников відомий, і його статті та дописи завжди були цікавими і актуальними. Але статті та дописи - то лише набір літер, якій несе певний зміст. І за тими літерами не зовсім видно постаті автора.

А тепер до Портникова - ведучого телепрограми "політ-клуб". Здавалось би, що розумна та освітчена людина Віталій, але чому така манера вести програму. Навіщо таке кривляння та клоунада від нього ? Що він хоче всім нам довести ?
У мене таке враження, що я бачу людину, яка дуже високої думки про себе, яку не запросило до себе в списки жодне політичне об'єднання, і тому ВІн, такий весь недооцінений, ображений, а тому і "поливає" він всіх своїм розумом. Якщо хтось з читачів, хто дивився цей "політ-клуб" і побачив там конструктив, то прошу в своїх коментах поділитись.

Остання передача з ведучим В. Портниковим (1.08.2012.) - то був "цирк одного клоуна" таке моє особисте враження. Жодного конструктива від того "політ-клуба", кривляння ведучого, перебивання виступаючих, які намагались висловитись.
Так, може і неподобаються тобі думки інших, але ти ведучій, профі журналістської справи. Будь того гідним.
Кажу відверто. Я не можу зрозуміти мету, ціль та завдання телепередачі "політ-клуб" з В. Портніковим.
Поки що я бачу в діях ведучого програми "політ-клуб" В.Портникова намагання внести хаос в думки телеглядачів, намагання зруйнувати конструктив висловів запрошених гостей.

р.с.
Про те, що в КОЖНІЙ своїй передачі "політ-клуб" Портников намагається підкреслити своє особисте негативне ставлення до лідера опозиції Ю.Тимошенко то я вже промовчу. То його право.
Але навіщо він це так цілеспрямовано робить ????? питання поки що без відповіді.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Портников
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.