Виборча шизофренія.

16 вересня 2012, 07:00
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
365

Невже за 70 років царювання комуністів та 20 років постсовка розум нашого народу знищений вщент ? повністю?.

Просто зовсім незбагненно та незрозуміло для думаючого, мислячої людини, у що перетворився такий простий еволюційний процес як "вибори" в нашій державі.
Напевно якби у нашого люду була можливість в якийсь спосіб абстрагуватися від реалій свого життя і подивитися з боку на своє сьогодення, то крім подиву та матюків нічого більше не було б. Принаймні у тих, хто вважає себе розумною людиною.

Подивіться, а при бажанні - подумайте, у що перетворили процес "вибори" у нас. Здавалося б, такий простий еволюційний процес розвитку будь-якого суспільства в світі, як вибори - організували, прийшли, зробили своє волевиявлення, (хто - за, хто - проти, то вже кому що до вподоби), підрахували, оголосили результати, переможці зайняли свої місця у "корита влади" і вперед до покращення ... А ні !
Те що зараз у нас відбувається інакше, ніж як "виборча шизофренія" назвати важко. Спробуйте мені по опонувати.
Так, я розумію та знаю хто і навіщо "вибори" в Україні перетворив на роздачу продуктових наборів під спів "народних" артистів і обіцянок "покращання вже сьогодні, стабільності та добробуту", хто своїми маніпуляціями свідомості людей робить з виборця бидломасу. Але народ? Де його народна мудрість? Невже за 70 років царювання комуністів розум нашого народу знищений вщент ? повністю?.

Не хочу багато щось писати про тих, хто в наших виборах виступає у ролі кандидатів. Там кожен в міру своїх розумових здібностей та фінансових можливостей сам себе рекламує як може і хоче. Бог їм усім суддя.

Хочеться про тих, хто повинен своїми розумовими здібностями і волевиявленням робити відсіч всякому лайну, яке за законом природи завжди плаває зверху. Про тих, хто ні за яких обставин не мав би допустити до влади над собою тих, кого у всьому світі називають злочинцями.
Чому такого не трапилося у нас? У всьому світі, де є демократія, "вибори" спрацьовують, а у нас - ні? Чому наша, всенародно (для мене це спірне питання) обрана влада має такий бандитський вираз обличчя та таки самі вчинки? Кому за це треба дякувати? Питання, питання ...одні питання. А хто буде давати відповіді ? Хто та в який спосіб має нести відповідальність за такі "вибори" та такий "вибір"?

Вибори депутатів в ВР, це ж не обрання собі кращого начальника жека з двірником в купі, чи то кращого зав. складу продуктів, або пана "добродія", який буде своєму "народу" щось час від часу давати.

Чому ми так наполегливо нехтуємо досвідом цивілізованого світу, де шахраї та злочинці, в які б шкіри не одягалися, у владу не потрапляють і ніколи не зможуть туди потрапити ...


 

    Посміятися над тим "народом" звичайно можна, придумуючи нові і нові літературні обороти, принижуючи гідність пересічного недалекоглядного виборця, а чи допоможе то? Чи почне після цього пересічний виборець користуватися своїми розумовими здібностями?, А не тільки своїми хапальними рефлексами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,народ,бандиты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.