Поцілунок іуди.

18 вересня 2012, 11:52
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
426

Як і завжди, у всі часи іуди "грають" свою роль в спектаклі під назвою життя.

Що тобі, іудо, знову треба від нас, українців ? Ти вже зробив "свою" справу в 2010 році. Що ще ?
Чого тобі не сидиться в своїх хоромах, а знову ти вспливаєш на поверхню, щоб в чергове зробити свій "поцілунок" ?
Що, вже закінчились гроші, які отримав від бандюковичів за зраду "свого" народу, і тепер хочеш ще трохи грошенят у них підзаробити ?

Що ти знав такого крамольного та кримінального про Тимошенко, що вирішив віддати Україну в руки бандитів ?
А ти міг не визнавати сфальсифікованного рішення нашого волевиявлення, і народ український тебе б підтримав, встав горою за тебе ! У тебе була вся влада в руках.
Все могло бути по-іншому. Але ні, ти обрав бандитів .
Чому ти віддав перевагу владі бандитів-януковичів, а не можливості нам розвиватись демократично та цивілізовано ?
Що ти знав такого про Тимошенко "поганого", а нам щей досі так і не сказав та не говориш, а тільки оббріхуєш людину, яка завдяки тобі сидить у буцигарні ?

Чому і тепер у тебе не вистачає розумових здібносте щоб зрозуміти, в яку багнюку та лайно ти своїми руками вимазуєш Україну ?

Ти говориш що вони всі однакові, і тільки ти всіх спасеш ? ... але Тимошенко сидить в тюрмі, бандити завдяки тобі грабують та гвалтують Україну, а ти поки ще на волі і знову "засіваєш" перед українцями про свою "мудрість". Так де тут однаковість ?

В 2010 у тебе не вистачило розуму та мудрості на оцінку ситуації в виборі нашого майбутнього, і тільки за рахунок твоєї глупості (а може і умислу ) та фальсифікациям нашого вибору бандити дорвались до влади в Україні. Тільки завдяки тобі янукович тепер прИзЕдент, а його опрічники владують над нами. А ти лишень спромігся на своє противсихівство. Це тільки завдячуючи тобі Україна опинилась в руках бандюковичів.

Ти говориш що вони одна пара чобіт, але насправді то ти з бандитами одна пара тих чобіт. І все що ти робиш, то йде тільки на користь бандюковачів. А якщо ти такий недалекоглядний, немудрий та нерозумний, то навіщо ти нам ?

Ти говориш, говориш, все говориш, а нас грабують, гвалтують, обманюють та вбивають. Нас омони та беркути розмазують по стінах, а наших дітей міліція таскає за волосся по асфальті та вбиває дітей наших в своїх тюрмах. Наші батьки продовжують своє злиденне життя. Чого тобі, іудо, ще треба від нас, пересічних та маленьких українців ?
  
 p.s. Написав про це, бо воно активизувалось та знову дуже наполегливо себе і собі подібних пропонує на цих виборах.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Ющенко,Юлия Тимошенко,Янукович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.