Під час приїзду Януковича до ООН, в Нью-Йорку скажуть: «Давай досвидания!»

20 вересня 2012, 10:49
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
788
Під час приїзду Януковича до ООН, в Нью-Йорку  скажуть: «Давай досвидания!»

Як журналистка, я маю постійний зв'язок із членом конгресу українського комітету, який офіційним листом, в електронному вигляді підтвердив, що під час приїзду Януковича до ООН, в Нью-Йорку украї

Як журналистка, я маю постійний зв'язок із членом конгресу українського комітету, який офіційним листом, в електронному вигляді підтвердив, що під час приїзду Януковича до ООН, в Нью-Йорку українська діаспора, та й корінні жителі, які є фанатами Тимошенко, спільно проведуть акцію протесту під не офіційною назвою «Давай досвидания!» Українська діаспора вкрай не задоволена тим, що лідера опозиції не відпустили на волю, ще до початку виборів, і друге, не менш важливе питання, ведення російської мови, як другої державної, що має велику загрозу для втрати самої держави. Наразі, вони вкидають до поштових скриньок кожного жителя Нью-Йорку ось такі повідомлення, та розсилають оголошення про дану акцію протесту по Інтернету. Окрім цього, вони будуть вимагати заборону в’їзду цього «делегата» до їхньої держави. Самі запрошення мають ось такий зміст та вигляд: УКРАЇНСЬКИЙ КОНГРЕСОВИЙ КОМІТЕТ АМЕРИКИ ОРГАНІЗАЦІЯ ОБОРОНИ ЧОТИРЬОХ СВОБІД УКРАЇНИ НОВА УКРАЇНСЬКА ХВИЛЯ закликають українців Ню Йорку та околиць прийти на протестну акцію «ЯНУКОВИЧА У ВІДСТАВКУ» в час його приїзду до ОН Де: Постійне Представництво України до Обєднаних Націй 220 E 51 Street (між 2 і 3 Аве) В Ню Йорку Коли: вівторок, 25 вересня 2012 o 5-ій пополудні Прийдіть зустрічати з транспарентами президента-малороса !
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.