Гіперболічна фантасмогорія - "Стабільність назавжди".

21 вересня 2012, 09:01
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
322

Анонсувати нема що. Одна констатація.

Рік 2022.

 Покращення, добробут та стабільність вже 12 років панують над державою. Народ одностайно підтримує єдину партію, що залишилась в державі. І також одностайно за ту партію голосують. В окремих місцевостях навіть до 102,3%. 

  Янукович вже два роки, як знову став законно обраним президентом втретє. Але офіційно вважається, та ще в 2020 році доказано, що сталось це вдруге. Конституційний суд усіх громадян без жодного тиску "переконав", що президентство януковича 2010-2015рр. то був "нульовий", так би мовити - пробний раз, 2015-2020 рр. - був перший, і відповідно 2020-2025 рр. - другий раз. Конституцію тут не порушено !!! 

  А бавитись зі змінами та вдосконаленнями до головного закону країни - "конституції " у ВР вже давно перестали. Коли ще в 2016 році в парламенті, одностайно, 900-ми голосами депутатів від єдиної партії, внесли однакову поправку до кожної статті конституції - "та інше", то виконувати основний закон владі стало значно легше. Простіше все стало для влади, а конституцію залишили в спокої. Тепер парламент засідає один раз на пів року, вночі, і то, лише для звірки хто живий, а хто вже помер від старості чи по іншій причині. Померлих одразу заміняють наступним в списку, якщо померлий не зміг чи не встиг замість себе вписати сина, дочку, або онука. Бездітні можуть вписати замість себе дружину або колегу. 

  Гроші для насєлєнія відмінили. Відмінили обіг грошей в країні тим самим одним голосуванням депутатів в 2016 році, як такі, що стали в державі без потреби. Так само як і паспорти.
Попросту ввели талонну книжку громадянина, яка тепер заміняє все!, і паспорт також. Тепер все просто - один талон з тої книжки - і в магазині отримуєш свій річний мішок на талон, а якщо якісь проблеми, то звіряють особу по талонній книжці.

  Працюємо тепер ми в містах та селах тільки за талони. Кожному персонально видають талонну книжку, де все що необхідно для життя прописано по одному талону на рік, а талон вже обмінюєш в магазині на свій річний мішок.
В магазинах тепер все в мішках, а магазини по всій країні тепер однакові та схожі на склади мішків. Цукор - мішок на рік, гречка - мішок на рік, і тільки горілка в каністрах. Одна каністра на рік. А один мішок на рік може і маловато комусь, зате стабільно для всіх.
Один мішок на рік - так просто і вигідно. Правда отримати його можна тільки тоді, коли маєш талон та повертаєш попередній мішок. Але можно домовитись, і мішок можуть не вимагати. Їх використовують для пошиття одежі.
З одягом простіше. Видають на рік один мішок гуманітарки на одну особу. А там вже як повезе. Влада каже що це і є соціальна справедливість. Зате тепер народ частіше спілкуються один з одним, обмінюються речами. Процвітають народні ремесла та промисли. Особливо популярне вирощування картоплі на невказаних в декларації земельних ділянках.

У окремих громадян ще залишились у приватній власності автомобілі, тоді раз в рік їм видають талон на 10 літрів палива. У кого авта нема, той талон на паливо не отримує.
Тепер нема ані зарплат, ані пенсій. Звільнився весь той штат нарахувальників та лічильників. Вони всі подались в депутати різних рівнів від партії. Партія про них дбає. Кожному депутату сільської влади - дві комплекта талоннів на рік, а міським депутатам - по три. В столиці - одразу по 4!!! Багато люду бажають стати депутатом. Таких переписують і особливо відданих справі партії ставлять в загальну чергу. Якщо хтось з депутатів помер, то його місце одразу займає наступний в списку. Тут вже сина чи дочку не пропхаєш. Виборів доречі теж нема. Тепер їх замінили списками.

Осінь. Дари природи вже всі зібрали та віддали в закрома партії.А нам всім скоро будуть видавати нові талонні книжки на 2023рік. Злі язики та вороги партії брешуть на своїх кухнях, кажуть що з наступного року партія зменьшить вміст мішка для громадян. Замість цілого мішка - талон на 3/4 мішка. Народ не вірить. Всеж стабільність в державі !

Прокуратура доказала 100% причетність Ю. Тимошенко до вбивства Гонгадзе та до замаху на другого президента, а суд своїм вироком засудив її за цей злочин ще на 8 років. Додали 9 років за вбивство Щербаня, і тепер сидіти їй аж до 2036 року. Справи про її злочини з грошима по Кіотскому протоколу, які вона собі так нагло вкрала та нахабно привласнила, та по псевдозакупівлі "медичних машин для села" прокуратурою ще дорослідуються. А щоб не дратувати зайвий раз ту Европу, звідки отримуємо мішки з хенде-хохом та гуманітарку. Тимошенко з лікарні так і не виписали. Просто обнесли ту лікарню новим парканом та зробили там нову колонію. Будинки з мешканцями, що були навколо тої лікарні просто знесли, а мешканців виселили. Хто не хотів переселятись, тепер живе в тій колонії. В підвалах нової лікарні-колонії зробили камери для особо незгодних з лінією партії. Біля стін колонії-лікарні вже 10 років йде мітинг, який засуджує дії Ю.Тимошенко на посту прем'єра. Там завжди звучить голосна музика. Головує міністр агітації та пропаганди лінії партії Калашніков.

Після того, як всі 23 депутата від "удара" Кличка, одразу після присяги у ВР в далекому 2012р. перейшли до фракції партії регионів, Віталій з родиною емігрував до Гондурасу, де заснував свою школу боксу і вчить тепер тамтешню молодь бити один одному морди. Став злим та вивчив мову тих гондурасів. Перші, та ставші одразу і останніми вибори до ВР у короткому політичному житті В. Кличка завершились. Але брат обіцяв помститись за брата. Тепер мститься десь з Америки чи то Канади.
Н. Королевська навіть не дочекавшись результатів виборів вступила в партію регіонів. І тепер вже10 років разом з Т.Повалій співають своїх пісень в щоденній теле-радіо-передачі " Доброго ранку, Уркаїна!". Шевченко повернувся у футбол, та ще досі футболяє в полтавськів "Ворсклі".
А телеканалів в інфопросторі для зомбоящиків тепер тільки два - перший та інтер. Всі решта чомусь не змогли сплатити свої борги перед податковою, а тому були на законних підставах закриті та з часом ліквідовані. Радіостанція у нас тільки одна - "Шансон"

P.S.

Рік 2026.

 В державі все теж саме покращення, добробут та стабільність. Народ одностайно, але вже з оплесками підтримує політику президента Віктора Януковича (молодшого) та цінує батьківську турботу прем'єра Азарова, правда вже Олексія. На сторожі законності та правопорядку в державі на своєму посту стоїть генеральний прокурор Пшонка, але то вже Артем - син почесного Генерального прокурора Віктора Пшонки. В охрані законності та порядку в державі Пшонкам помагають Ландики. Старий Ландик всеж зумів виправдати свого сина Ландика-молодшого, і тепер Ландик-молодший головний поліцай. Міліцію ще в 2014 переназвали поліциєю. Лікує всіх міністр Богатирьов, синок тої самої Богатирьової. Країна та народ гордиться своїми династіями.

І тільки Ахметов з всіма своїми домашніми живуть собі в Лондоні та не "світяться", але свою долю з України всеж мають.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Азаров,Пшонка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.