З досвіду

06 листопада 2012, 18:43
Власник сторінки
Історик-різночинець
0
380
З досвіду

На жаль, у своєму житті я не раз ставав об'єктом уваги злодіїв.

На жаль, у своєму житті я не раз ставав об'єктом уваги злодіїв. Від цих життєвих моментів я майже завжди отримував ... порожній гаманець і життєвий досвід. Так от, цей досвід показує, що злодії завжди підловлюють людей тоді, коли вони до цього найменше готові, заради здобичі постійно відволікають увагу, розпочинають суперечку, штовханину і т.п. І кожного разу ти думаєш, що вже добре знаєш їхні прийоми, але вони щоразу вигадують нові.

Очолювана злодієм партія ригів - це партія злодіїв. Коли опозиція готувалася до каруселей, риги вигадали косинки, коли рахувала явку - риги фальшували протоколи ДВК, коли знімала копії з протоколів ДВК - псували бюлетені і через ригівський суд домагалися перерахунку бюлетенів, тепер вже зіпсованих, коли вдавалося відстояти і бюлетені - тупо через суди скасовувала голосування по цілих дільницях, або ж за допомогою ригоберкуту забирала нафіг всі протоколи і робила нові.

Теперішнє рішення про перевибори на 5 округах - це взагалі верх кишенькової майстерності ригів. Це нагадує момент, коли в тебе вкрали гаманець, а потім злодії ще й змушують вивернути кишені - чи ти часом у них щось не вкрав (пам’ятаєте розвод про підкинутий гаманець на вокзалі?).

Зараз опозиція схожа на заляканого селянина, який приїхав на базар продавати бичка, а в нього витягнули всі гроші і ще хочуть забрати пляшку, яку він купив на опохмілку. Селянин пробує довести свою правоту, всі навколо йому співчувають, а злодії тихенько роблять свою справу.

Практика показує, що на злодія не діють заклики про совість, погрози поскаржитися поліцаям (бо ті годуються з базару разом), злодії розуміють тільки грубу силу. Одного разу такий чудік-злодій попав під гарячу руку заробітчан, які поверталися з Москви і виявили, що хлопака поцупив їхні кровні, зароблені мозолями гроші. Чіста-Васа спершу був на понтах, погрожував, що у Львові його братки їх всіх поріжуть і т.п., але до Львова не довіз навіть всіх своїх цілих зубів. Ні мєнти, які були в поїзді, ні провідники не втручалися, злодюгу били довго, методично і жорстоко, поки він не втік на якійсь зупинці. Кажуть, злодії потім довго обходили стороною поїзд Львів-Москва...

Поки останній риг не виригає з кров’ю бюлетені, заводи і пароходи, які він вкрав у народу, нічого не зміниться.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.