А чому власне не пускають журналістів до Тимошенко ?

15 листопада 2012, 07:36
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
429

Влада панічно боїться Ю.Тимошенко.

Представники засобів масової інформації вимагають допустити їх до екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

З відповідним документом в Державну пенітенціарну службу України звернувся громадянський рух "Спільна справа". Юлія Тимошенко, як лідер опозиції, яка продовжує голодувати на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів, і яку своїм голосом на виборах підтримав кожен четвертий українець, має повне право особисто звернутися до народу і озвучити свою позицію. Це допоможе уникнути спекуляцій щодо заяв екс-прем'єра, а також реального стану її здоров'я. Коли владі було потрібно зробити провокацію, то одразу організували у вересні прес-конференцію Абаплової, яка була сусідкою Тимошенко по камері. Тому на мою думку немає жодних перешкод для забезпечення такого ж права людині, яку підтримують мільйони українців.

29 жовтня екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів. Андрій Кожем'якін, захисник екс-прем'єра, повідомив, що Тимошенко сама вирішить, чи продовжувати їй голодовку чи ні.

Також хочу нагадати, що Сполучені Штати Америки вимагають негайно звільнити екс-прем'єра України, лідера української опозиції Юлію Тимошенко. Їх позиція залишається незмінною: Тимошенко повинні негайно і беззастережно звільнити, так само як і інших колишніх членів уряду. " Дуже шкода, що політично мотивовані переслідування підривають прогрес демократії, до якого прагнуть українці, а також відносини зі Сполученими Штатами", - говориться в листі Х.Клінтон до Ю.Тимошенко.

Що до нас з вами, то якби того не хотілось, чи комусь подобалось а комусь ні, але всеж є реалії життя, які можно спостерігати, захищати чи оббріхувати їх. Але реалії життя від того не зміняться! Реалія нашого життя така, що, подобається комусь чи ні, але в сьогоденні у нас один реальний, небезпечний для влади януковичів політик- оппозиціонер - це Юлія Тимошенко. Ви можете її вихваляти, чи обгавкувати, цілувати її, чи плювати в неї, але тільки Ю.Тимошенко з нашою підтримкою - реальна загроза злочинній владі януковича.
Така ось реалія життя нашого вкінці 2012, початку 2013року.

А от те, що представників змі та громадських організацій не допускають на зустрічь з Ю.Тимошенко, недозволяють організувати її прес-конференцію, то є панічна боязнь лідера опозиції Ю.Тимошенко та свідчення слабкості влади, яка вже три роки покпащує життя. Питання тільки тут - а власне кому покращують ?, так само як і чому не дозволяють показати Ю.Тимошенко людям ?

Чим більше паскудять наші продажні писаки від влади бандюковичів на Ю. Тимошенко, тим більше варто їй вірити! Тим більше сильний супротивник вона теперішньої бандитської зграї януковичів. Значить вони істерично бояться її.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,бандиты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.